ΗΠΑ: Άνδρας βίασε και δολοφόνησε την έφηβη φίλη του και μετά… θρηνούσε – Τον έλεγε «μεγάλο αδελφό»


Ένας 20χρονος άνδρας από τη Νεβάδα κρίθηκε ένοχος για το βιασμό και το θανάσιμο τραυματισμό μίας έφηβης φίλης του, τον Μάρτιο του 2020.

Η Γκαμπριέλ «Μπρίτνεΐ» Ουτζλάκι δολοφονήθηκε από τον Μπράις Ντίκι, τον οποίο θεωρούσε «μεγάλο αδερφό». Ο 20χρονος καταδικάστηκε για φόνο πρώτου βαθμού και σεξουαλική επίθεση με θανατηφόρο όπλο την Πέμπτη για τη δολοφονία της 16χρονης κοπέλας τον Μάρτιο του 2020.

Ένα δικαστήριο στην περιφέρεια Έλκο ψήφισε ομόφωνα την καταδίκη του για όλες τις κατηγορίες μετά από τέσσερις ώρες διαβούλευσης και μία συναισθηματικά φορτισμένη δίκη που διήρκεσε μία εβδομάδα, ανέφερε η Elko Daily Free Press.

Ο Ντίκι, ο οποίος ήταν 18 ετών τότε, ήταν το τελευταίο άτομο που είδε την έφηβη ζωντανή στις 8 Μαρτίου του 2020, όταν την πήρε από το Angel Park στο Elko, σύμφωνα με τις Αρχές. Το σώμα του κοριτσιού βρέθηκε τρεις μέρες αργότερα, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο λαιμό, τυλιγμένο σε μπλε μουσαμά. Το είχε πετάξει στο Burner Basin, μια απομονωμένη έρημο στην περιοχή.

H έφηβη που δολοφονήθηκε με φρικτό τρόποFacebook

Οι εισαγγελείς είπαν ότι ο Ντίκι βίασε, στραγγάλισε και μαχαίρωσε το κορίτσι – το οποίο θεωρούσε τον Ντίκι «μεγάλο αδερφό», σύμφωνα με φίλο που κατέθεσε κατά τη διάρκεια της δίκης. Το ζευγάρι ήταν φίλοι για χρόνια και γνωρίζονταν από την τοπική κοινότητα του ροντέο, σύμφωνα με την Daily Beast.

Ο Ντίκι είπε στην αστυνομία ότι άφησε την Γκαμπριέλ στο Λύκειο Spring Creek και την είδε να μπαίνει σε ένα πράσινο φορτηγό Ford F-150 που οδηγούσε ένας ψηλός άνδρας με καπέλο. Ο άνδρας δεν βρέθηκε ποτέ και οι εισαγγελείς είπαν ότι ο Ντίκι κατασκεύασε την ιστορία για να κρατήσει την αστυνομία μακριά από τα ίχνη του.

Το μακάβριο «θέατρο» του δολοφόνου

Ο καταδικασμένος δολοφόνος θρηνούσε ακόμη και τον θάνατο της «αδελφής» του στα social media τις ημέρες μετά την ανακάλυψη του πτώματός της. «Χθες, λάβαμε όλοι νέα που μας έκαναν να πέσουμε στο πάτωμα», έγραψε ο Ντίκι σε μια διαγραμμένη πλέον ανάρτηση στο Facebook στις 13 Μαρτίου που επικαλείται η Daily Beast.

«Γύρω στις 8 το πρωί αρχίσαμε να συναντιόμαστε όλοι στο σπίτι μου για να θρηνήσουμε τη ζωή της Μπρίτνεϊ. Πού χάθηκε τόσο νωρίς. Εκείνη τη μέρα είχα δάκρυα πόνου και χαράς. Μακάρι να μπορούσε να δει ποσόι από εμάς μαζευτήκαμε για να σε τιμήσουμε αδελφή. Σε αγαπάμε τόσο πολυ. Απλά να ξέρεις ότι δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

O δραστης

Η αστυνομία άρχισε να τον θεωρεί ύποπτο λόγω αντικρουόμενων αναφορών που τους είπε για την τελευταία φορά που είδε την κοπέλα. Στη συνέχεια ανακάλυψαν το DNA του μέσα σε ένα προφυλακτικό κοντά στο σημείο που βρέθηκε το σώμα της, καθώς και στο λαιμό και κάτω από τα νύχια της.

Ο Ντίκι είπε αργότερα στην αστυνομία ότι έκανε σεξ με την έφηβη την ημέρα που εξαφανίστηκε, αλλά ισχυρίστηκε ότι ήταν συναινετικό. Ένα κορίτσι που έβγαινε στο παρελθόν με τον Ντίκι κατέθεσε ότι την είχε πνίξει τέσσερις φορές κατά τη διάρκεια της 18μηνης σχέσης τους. Οι ένορκοι θα συνεδριάσουν εκ νέου τη Δευτέρα για να καθορίσουν την ποινή -μέγιστη ισόβια κάθειρξη χωρίς αναστολή-που θα αντιμετωπίσει ο 20χρονος.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ