Θεσσαλονίκη: Πού θα γίνουν τα γυρίσματα της χολιγουντιανής ταινίας «Tin Soldier» με τον Ντε Νίρο

Ξεκινούν τα γυρίσματα της νέας χολιγουντιανής ταινίας «Tin Soldier» με τον δημοφιλή ηθοποιό Ρόμπερτ Ντε Νίρο στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για μια ταινία δράσης τα γυρίσματα της οποίας θα γίνουν κατά 80% στη Θεσσαλονίκη και 20% στη Δράμα. Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν 50 ημέρες, δηλαδή μέχρι την 25η Ιουλίου.

Στην ταινία παίζουν οι γνωστοί αστέρες του Χόλιγουντ Τζέιμι Φοξ και Σκοτ Ίστγουντ.

Η ταινία προϋπολογισμού ύψους 38 εκατ. ευρώ. Γυρίσματα θα γίνουν στη ΧΑΝΘ, στο φράγμα της Θέρμης, στην περιοχή της Χαλκηδόνας, έξω από τη Θεσσαλονίκη και στα studio της Millennium στη Θέρμη.

«Είναι η τέταρτη κατά σειρά χολιγουντιανή ταινίας που γυρίζεται στον τόπο μας από τις εταιρείες Current Entertaiment και Unified Pictures», ανέφερε σε δηλώσεις του, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος είχε νωρίτερα συνάντηση με τους παραγωγούς της ταινίας «Tin Soldier», Steven Chasman και Keith Kjarval.

tzitz-cine-1.jpg
O Απόστολος Τζιτζικώστας με τους παραγωγούς της ταινίας «Tin Soldier»

«Βλέπουμε ότι κάθε μήνας που περνάει ο στόχος που έχουμε θέσει ως διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κατακτιέται. Αντιλαμβάνεστε τα σημαντικά οφέλη για την τοπική οικονομία, για τις θέσεις εργασίας, για τις επιχειρήσεις που εμπλέκονται. Οι τέσσερις ταινίες έχουν αφήσει στην οικονομία της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας περί τα 60 εκατ. ευρώ», πρόσθεσε ο κ. Τζιτζικώστας.

«Η Ελλάδα έχει θαυμάσια μέρη, διαφορετικά μέρη, όπως καταρράκτες, λίμνες, και όμορφα κτίρια. Είναι συναρπαστικό για εμάς που είμαστε εδώ. Αυτό που θα θέλαμε για την επόμενη φορά είναι να βρούμε Έλληνες για να συνεργαστούμε στην παραγωγή ταινίας», ανέφερε ο Steven Chasman.

«Το ταλέντο είναι εδώ. Υπάρχουν αρκετά ταλαντούχοι καλλιτέχνες στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι κερδίζουν εμπειρία σε κάθε ταινία», τόνισε ο Keith Kjarval.

Με πληροφορίες από thestival.gr

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ