ΚΕΦΙ: “Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο” … όπου κι αν είμαστε!


“Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο” … όπου κι αν είμαστε! Πιστό και φέτος στο ετήσιο ραντεβού, το ΚΕΦΙ μας προσκαλεί να τιμήσουμε όλοι μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου, φορώντας το μπλουζάκι μας και παίρνοντας το ποδήλατό μας για να δώσουμε το δικό μας μήνυμα!

Την Κυριακή 5 Ιουνίου θα είμαστε όλοι στο Ζάππειο και από εκεί θα ξεκινήσουμε μια μεγάλη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Παράλληλα, σε όλη την Ελλάδα, οι φίλοι του ΚΕΦΙ θα βγουν για τη δική τους ποδηλατάδα και θα ανεβάσουν τη φωτογραφία τους στα social media, δίνοντας το μήνυμά τους ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί. Στεκόμαστε και φέτος στο πλευρό των ασθενών και των οικογενειών τους, τιμώντας τη μνήμη αυτών που έχασαν τη μάχη.

Πληροφορίες για την εγγραφή σας μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΜΑΖΙ με ΚΕΦΙ: Γίνε ambassador της δράσης του Συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι

• Πρόσθεσε ή προσκάλεσε φίλους, συγγενείς, μέλη της τοπικής κοινωνίας να συμμετέχουν: όσο μεγαλύτερη η ομάδα, τόσο το καλύτερο!

• Μίλα στους φίλους σου για την πρωτοβουλία σου και πρότρεψέ τους να μιλήσουν και αυτοί με τη σειρά τους στους δικούς τους φίλους.

• Με τα μέλη της ομάδας σου προσκαλέστε όσους περισσότερους γνωρίζετε να γίνουν μέλη του Συλλόγου μας ή να τον στηρίξουν μέσω δωρεάς.

• Ενημέρωσε τον τόπο σου για τον αγώνα χρησιμοποιώντας τα επίσημα υλικά της διοργάνωσης (μπλουζάκι και backpack).

• Φτιάξε το δικό σου βίντεο από την προετοιμασία της ομάδας σου.

• Χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνική δικτύωσης για να διαδώσεις το μήνυμα του αγώνα μας.

• Πριν τον αγώνα, βγάλε φωτογραφίες και βίντεο από τη συμμετοχή σας, μοιραστείτε τα στα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιώντας το hashtag #ridewithKEFI, #runwithKEFI, #cancersurvivor, #kefi_athens και περάστε το μήνυμα : « Με ή χωρίς το Ποδήλατο, ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ».

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ