Συνεργασία DPG Digital Media – Digital Minds


Στόχος της συνεργασίας είναι η δημιουργία και υλοποίηση πρωτογενούς περιεχομένου με βάση τα audience preferences και το brand id κάθε Μέσου της DPG

Σε στρατηγική συνεργασία προχωρούν DPG Digital Media & Digital Minds με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των καναλιών YouTube της DPG, με έμφαση στην ανάπτυξη νέων κατηγοριών και προϊόντων περιεχομένου.

Με δεδομένη τη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση και κατανάλωση video περιεχομένου στο σύγχρονο digital περιβάλλον, στόχος της συνεργασίας είναι η δημιουργία και υλοποίηση πρωτογενούς περιεχομένου με βάση τα audience preferences και το brand id κάθε Μέσου της DPG, καθώς και η βέλτιστη στρατηγική προώθησης στα κανάλια επαφής με τον χρήστη.

Ο κύριος Κ. Χαμαλίδης, CEO & Founder της Digital Minds, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με την DPG Digital Media, ενός εκ των σημαντικότερων δικτύων ψηφιακών μέσων σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, για την στρατηγική ανάπτυξη των YouTube καναλιών και παρουσίασης του video περιεχομένου σε προορισμούς που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του κοινού για ενημέρωση και ψυχαγωγία”.

Επίσης, η κυρία Τ. Φερεντίνου, CEO της DPG Digital Media, δήλωσε: «Αποτελεί μονόδρομο για εμάς η διαρκής αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, πολλώ μάλλον στην απαιτητική εξίσωση δημιουργίας περιεχομένου που θα “μιλήσει” με επιτυχία και στις νεότερες γενιές που θα αποτελέσουν το δυναμικό κοινό του αύριο. Η συνεργασία μας με την Digital Minds -την πιο αναγνωρισμένη και βραβευμένη εταιρία στον τομέα της- προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στην στρατηγική ανάπτυξης που υλοποιούμε και προς αυτή την κατεύθυνση».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ