Κύπρος: Ξυλοφόρτωσε τη φίλη του στη μέση του αυτοκινητόδρομου


Κύπρος – Όλες οι ειδήσεις: Ελεύθερος με όρους παραμένει ο 42χρονος, ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή της 24χρονης φίλης του όπως επίσης και για επίθεση, απειλή και ψυχολογική βία.

Το διάταγμα κράτησης του 42χρονου έληγε χθες και η υπόθεση καταχωρήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Κατά τη χθεσινή διαδικασία, το Δικαστήριο διέταξε όπως ο κατηγορούμενος παραμείνει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και όρισε την υπόθεση για ακρόαση στις 27 Ιουνίου. Να σημειωθεί πως εκδόθηκε διάταγμα όπως ο κατηγορούμενος να μην πλησιάζει τη 24χρονη φίλη του.

Τα όσα εφιαλτικά έζησε στα χέρια του η 24χρονη κοπέλα, διαδραματίστηκαν πριν από μερικές ημέρες κατά την επιστροφή τους από νυκτερινή έξοδο σε κέντρο διασκέδασης στη Λεμεσό.

Όπως πληροφορείται ο «Φιλελεύθερος», το ζευγάρι από τη Λευκωσία πήγε στη Λεμεσό για να διασκεδάσει, ωστόσο κατά την παραμονή τους στο νυκτερινό κέντρο σημειώθηκε μια παρεξήγηση μεταξύ τους, με την 24χρονη να αρνείται να φύγει μαζί του.

Τότε, ο κατηγορούμενος φέρεται να την πήρε με τη βία, κι αφού την έβαλε στο όχημά του, ακολούθως ξεκίνησαν για τη Λευκωσία. Σε κάποια στιγμή κατά τη διαδρομή, ο 42χρονος σταμάτησε το όχημα εντός του αυτοκινητόδρομου όπου και χτύπησε τη νεαρή γυναίκα, αρπάζοντάς την από τα μαλλιά και χτυπώντας την στο ταμπλό και στο τζάμι του αυτοκινήτου, προκαλώντας της μώλωπες και εκδορές στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια το ζευγάρι αφίχθηκε στο σπίτι όπου διαμένουν, με την 24χρονη να μένει κάποιες μέρες εκεί. Ακολούθως η νεαρή μη μπορώντας να αντέξει άλλο την ψυχοφθόρα κατάσταση που βίωνε προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Ο 42χρονος κατηγορούμενος αντιμετωπίζει τα αδικήματα της αρπαγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό περιορισμό του, επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και απλή και ψυχολογική βία.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ