Στείλτε το βιογραφικό σας στον Έλον Μασκ: Ο μεγιστάνας προσλαμβάνει έμπειρους νομικούς


Με φόντο τις νομικές του περιπέτειες και τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης, ο Έλον Μασκ «στήνει» ισχυρό νομικό τμήμα, που θα αναφέρεται απευθείας σε αυτόν και ζητάει να δει τα βιογραφικά των υποψηφίων

Μετά από τόσες νομικές περιπέτειες και τις διαρκείς «ανατροπές» στο σίριαλ της εξαγοράς του Twitter, ο Έλον Μασκ αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να συστήσει ισχυρό νομικό τμήμα, που θα δίνει αναφορά απευθείας στον ίδιο

Ο «κος Τesla» καλεί λοιπόν όσους δικηγόρους θέλουν να εργαστούν στην εταιρεία του να στείλουν βιογραφικό άμεσα, στο οποίο θα περιγράφουν συνοπτικά τις ικανότητες και τα προσόντα τους.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δικηγόροι που θα εργάζονται για αυτόν και την Tesla, θα δίνουν σκληρές μάχες, ενώ δεν επιδιώκουν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν εις βάρος κάποιου που έχει το δίκιο με το μέρος του.

«Δεν θα επιδιώξουμε ποτέ τη νίκη σε μια δίκαιη υπόθεση εναντίον μας, ακόμα κι αν πιθανότατα θα κερδίσουμε. Και ποτέ δεν θα παραδοθούμε / διευθετήσουμε μια άδικη υπόθεση εναντίον μας, ακόμα κι αν πιθανότατα θα χάσουμε» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τα βιογραφικά των υποψήφιων υποβάλλονται στο e mail: [email protected].

Ο Μασκ κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση το 2016 από μία αεροσυνοδό που εργαζόταν στο ιδιωτικό τζετ. Την υπόθεση έφερε στην δημοσιότητα το Business Insider αναφέροντας ο Μusk έδωσε 250.000 ευρώ στην αεροσυνοδό για να κρατήσει το στόμα της κλειστό.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ