Κύπρος: Aπόπειρα φόνου εναντίον γιου από τον πατέρα – Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 45χρονος


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες και εξετάσεις των Αρχών αναφορικά με την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε χθες το βράδυ στην κοινότητα Πυργών, με δράστη 69χρονο πατέρα και θύμα 45χρονο γιο.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας που διερευνούν την υπόθεση προγραμματίζουν να καλέσουν άμεσα τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη της οικογένειας που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο αιματηρό περιστατικό για καταθέσεις, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της παρ’ ολίγο τραγωδίας.

Μαρτυρίες και στοιχεία που κατέχουν μέχρι στιγμής τα μέλη της Αστυνομίας, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε με “φόντο” οικονομικές διαφορές που έχουν πατέρας και γιος.

Το χρονικό

Ήταν γύρω στις 19:15 όταν 69χρονος πατέρας και 45χρονος γιος διαπληκτίστηκαν έντονα για προσωπικές διαφορές. Ο πατέρας φέρεται να πήρε το κυνηγετικό όπλο που είχε στο σπίτι και να πυροβόλησε δύο φορές εναντίον του γιου, τραυματίζοντας τον στον ώμο. Στην προσπάθεια του να επαναγεμίσει το όπλο, ο πατέρας δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι με φτυάρι από τον δεύτερο του γιο, ο οποίος προσπάθησε να τον αποτρέψει από το να πυροβολήσει εκ νέου.

Σε κατάσταση σοκ, ο πατέρας μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου όπου ανέφερε στους επί καθήκοντι αστυνομικούς ότι πυροβόλησε τον γιο του στο κεφάλι και εξέφρασε φόβους ότι ήταν νεκρός. Μέλη της Αστυνομίας που έσπευσαν στη σκηνή εντόπισαν τραυματισμένο τον γιο και κάλεσαν ασθενόφόρο που τον μετέφερε στο ΓΝ Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με την κατάσταση του να περιγράφεται σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου.

Ο 69χρονος πατέρας διακομίστηκε στο ΓΝ Λάρνακας, όπου λαμβάνει θεραπεία για ελαφρά τραύματα που φέρει στο κεφάλι και δεν εμπνέουν ανησυχία. Συνελήφθη από τις Αρχές και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο, ενώ η διαδικασία για προσωποκράτηση του θα διεξαχθεί εντός του νοσηλευτηρίου.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ