Eye Patches: Αξίζει να δοκιμάσετε αυτά τα επιθέματα;


Το μάτι αναζωογονείται με τα Eye Patches. Τα Eye Patches αποτελούν επιθέματα από βιοσυγκολλητικό ύφασμα που περιέχει ελιξίριο ομορφιάς με συμπύκνωμα ενεργών συστατικών και θαλάσσιο κολλαγόνο. Μια δερμοκαλλυντική καινοτομία σχεδιασμένη για να καταπολεμά τις γραμμές έκφρασης, τα πρησμένα μάτια, τους μαύρους κύκλους και τα σημάδια κόπωσης. Τα Eye Patches είναι πραγματικές μάσκες για την περιοχή των ματιών που ενυδατώνουν και μειώνουν τα σημάδια κούρασης γύρω από την περιοχή των ματιών.

Η επανάσταση για την περιοχή των ματιών

Οι μαύροι κύκλοι και οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια είναι ένα κοινό και ενοχλητικό πρόβλημα. Ένα υψηλό ποσοστό της φωτεινότητας του προσώπου εξαρτάται από αυτές τις περιοχές. Η μάσκα ματιών είναι μια οριστική και φυσική θεραπεία για την επίλυση του προβλήματος των μαύρων κύκλων και των πρώτων σημαδιών γήρανσης του δέρματος. Ενυδατώνει και χαλαρώνει το δέρμα, μειώνει τα σημάδια κόπωσης και μειώνει το πρήξιμο και την εμφάνιση των μαύρων κύκλων. Η ειδική υδρογέλη παρέχεται σε ένα μαλακό μη υφασμένο στήριγμα, που είναι και πρακτικό και εύκολο στη χρήση.

Το έμπλαστρο κολλαγόνου που σβήνει τα χρόνια από το πρόσωπο

Οι μαύροι κύκλοι και τα σημάδια κόπωσης γύρω από τα μάτια προκαλούνται από διάφορους παράγοντες όπως η κούραση, η έλλειψη ύπνου, οι πάρα πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή ή την τηλεόραση. Η διαδικασία γήρανσης του δέρματος συμβάλλει επίσης και επηρεάζει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων, καθώς το περίγραμμα του ματιού είναι μια από τις πιο ευαίσθητες περιοχές και το δέρμα είναι πολύ λεπτό. Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα σε αυτή την περιοχή γίνεται πιο λεπτό και τα αιμοφόρα αγγεία γίνονται πιο ορατά, ενισχύοντας το μπλε-μωβ χρώμα. Επομένως, είναι απαραίτητο να φροντίζετε το περίγραμμα των ματιών σας εάν θέλετε να βελτιώσετε την αισθητική επίδραση του δέρματος του προσώπου.

Η ενυδάτωση είναι το πρώτο όπλο κατά της γήρανσης του δέρματος, χάρη στη χρήση προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για να ενυδατώνουν την περιοχή γύρω από τα μάτια. Τα επιθέματα με βάση το θαλάσσιο κολλαγόνο είναι ένα προϊόν που έχει σχεδιαστεί ειδικά ως θεραπεία για τις ρυτίδες και την κούραση στην περιοχή των ματιών.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ