Ρούμπι Μπάρκερ: Η πρωταγωνίστρια του Bridgerton νοσηλεύτηκε λόγω προβλημάτων ψυχικής υγείας


Η Βρετανίδα ηθοποιός Ρούμπι Μπάρκερ, η οποία είναι γνωστή για τη δουλειά της στην ιστορική-ρομαντική σειρά ροής Bridgerton, εισήχθη πρόσφατα στο νοσοκομείο μετά από διαρκή αγώνα με προβλήματα ψυχικής υγείας. Η ηθοποιός μοιράστηκε τα νέα με τους followers της μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στα social media της. Η Barker, η οποία υποδύεται τη Lady Maria Crane (ή Thompson για την 1η σεζόν) στο επιτυχημένο σόου του Netflix, είπε στους followers της ότι έπαιρνε εξιτήριο από το νοσοκομείο αφού ήταν “πραγματικά αδιάθετη για πολύ καιρό” και προέτρεψε τους θεατές να είναι ευγενικοί με τον εαυτό τους εάν παλεύουν επίσης.

“Σταματήστε να είστε τόσο σκληροί με τον εαυτό σας”, είπε η 25χρονη ηθοποιός. “Μερικές φορές πρέπει απλώς να κάνετε ένα διάλειμμα και πρέπει να πείτε, “Απλώς δεν μπορώ να το κάνω αυτό τώρα. Χρειάζομαι υποστήριξη”. Η Barker είπε ότι δεν θέλει η διάγνωσή της να είναι μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία. “Θέλω να επιβιώσω και θα επιβιώσω”, είπε. “Πάω. Και εσύ το ίδιο.” Αν και αρνήθηκε να κατονομάσει τη συγκεκριμένη διάγνωσή της στο βίντεο, υποσχέθηκε να συμμετάσχει σε μια μεγαλύτερη συζήτηση για την ψυχική της υγεία στο μέλλον. Ευχαρίστησε επίσης τους φίλους και τους μέντορές της, μαζί με την εκτελεστική παραγωγό του Netflix και του Bridgerton, Shonda Rhimes.

“Με κρατάτε όλοι ψηλά και με κρατάτε μαζί”, είπε. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τη Rhimes που την “έσωσε” μέσω του ρόλου της Μαρίνας, μιας ανύπαντρης εγκύου αποφασισμένης να εξασφαλίσει ένα μέλλον για την ίδια και τα παιδιά της. Στο “To Sir Phillip With Love”, το βιβλίο της Julia Quinn στο οποίο βασίζεται ο χαρακτήρας της Barker, η Marina Crane λέγεται ότι πάλεψε με σοβαρή κατάθλιψη, αν και η εκπομπή του Netflix δεν έχει φτάσει ακόμη σε αυτό το μέρος της ιστορίας και θα μπορούσε να πάει σε διαφορετική σκηνοθεσία όπως έχει με πολλές άλλες ιστορίες βασισμένες σε βιβλία. Η Barker ολοκλήρωσε το βίντεο με συμβουλές για τους θαυμαστές της. “Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας. Να είστε ευγενικοί”, είπε. “Αλλά μάθετε και κατανοήστε τι πραγματικά σημαίνει αυτό”. Στη συνέχεια έκλεισε τραγουδώντας μέρος του “Waiting on a Better Day” του Sexton, του αγαπημένου της μουσικού.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ