Survivor 29/05: Ένα ταξίδι στο Μεξικό ξεσηκώνει τους παίκτες [trailer]


Μια ακόμη αγωνιστική εβδομάδα ξεκινά στο Survivor μετά από την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ από τον Άγιο Δομίνικο. οι παίκτες αισθάνονται πως έχουν διανύσει μια τεράστια απόσταση από την έναρξη του φετινού reality επιβίωσης, φτάνοντας λίγο πριν από τον τελικό. Και απόψε σε έναν συγκλονιστικό ποδοσφαιρικό αγώνα πρόκειται να δούμε ένα από τα πιο εντυπωσιακά έπαθλα αυτής της σεζόν. Ένα ταξίδι στο Μεξικό λοιπόν δελεάζει τους παίκτες τόσο στην Κόκκινη όσο και στην Μπλε ομάδα, έτσι ώστε να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να διεκδικήσουν μια πραγματική εμπειρία ζωής.

Survivor 29/05: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Ο Άρης Σοϊλέδης πάει καρφί για να φτάσει στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Άλλωστε ήταν το μεγάλο φαβορί από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στον Άγιο Δομίνικο! Μαζί με τον Νίκο Γιάννη, ο ποδοσφαιριστής έχει συγκεντρώσει τις καλύτερες βαθμολογίες αγωνιστικά. Αξίζει να σημειωθεί πως κάτι ανάλογο ισχύει και στην κόκκινη ομάδα, αλλά για τις γυναίκες της παρέας, καθώς η Στέλλα Ανδρεάδου και η Σταυρούλα Χρυσαειδή έχουν μείνει μόνες, οπότε έχουν ασυλία μέχρι να φύγει τουλάχιστον ένας άνδρας της ομάδας τους!

Έχουμε μπει λοιπόν στην τελική ευθεία του Survivor και είναι θέμα χρόνου να γίνει ατομικό το παιχνίδι. Ως αποτέλεσμα, ο Άρης φαίνεται πως έχει μπει πλέον για τα καλά στο στόχαστρο του Σπύρου Μαρτίκα. Πού θα καταλήξει αυτό αναμένεται να το παρακολουθήσουμε όλοι από τις οθόνες μας, όπως πάντα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 21:00!

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ