Όμορφα φρύδια: 10 συμβουλές για εντυπωσιακά φρύδια


Το να δημιουργείς τα τέλεια φρύδια δεν είναι εύκολο κατόρθωμα – απαιτεί πολύ χρόνο και υπομονή. Και αν τολμήσουμε να το πούμε, τα φρύδια είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που όχι μόνο πλαισιώνουν το πρόσωπό σας αλλά τραβούν την προσοχή στα μάτια σας, τα παράθυρα στην ψυχή σας. Αλλά ένα λάθος φρυδιών και ξαφνικά όλη η σκληρή δουλειά που κάνατε για να πετύχετε ένα άψογο μακιγιάζ ματιών και προσώπου φαίνεται να πηγαίνει μάταια. Αλλά με μερικές μόνο τροποποιήσεις, μπορείτε να μεταμορφώσετε εντελώς την εμφάνισή σας! Ακολουθούν 10 συμβουλές για το μακιγιάζ φρυδιών που θα αλλάξουν το look σας!

10 tips φρυδιών

  • Βρείτε την αρχή, το σημείο καμάρας και το άκρο της ουράς του φρυδιού σας για να βρείτε το τέλειο σχήμα φρυδιού που ταιριάζει στο πρόσωπό σας.
  • Επιλέξτε τη σωστή απόχρωση φρυδιών που ταιριάζει όχι μόνο με τον τόνο της επιδερμίδας σας αλλά και με το χρώμα των μαλλιών σας. Αν έχετε σκούρα καστανά ή μαύρα μαλλιά, ένα προϊόν φρυδιών με κοκκινωπούς τόνους θα χαλάσει την εμφάνισή σας!
  • Μην γεμίζετε τα φρύδια σας με ένα μπλοκ χρώμα από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτό θα κάνει τα φρύδια σας να φαίνονται αφύσικα. Τα φυσικά φρύδια είναι πιο ανοιχτά στην αρχή και σταδιακά γίνονται πιο σκούρα προς το τέλος της ουράς. Ένα απλό σχεδίασμα φρυδιών είναι να χρησιμοποιήσετε μια πιο ανοιχτή απόχρωση μακιγιάζ φρυδιών στην αρχή του φρυδιού σας και ένα πιο σκούρο χρώμα στη μέση και στο τέλος.
  • Να κοιτάτε πάντα τη μεγαλύτερη εικόνα! Όταν γεμίζετε τα φρύδια σας, αποφύγετε να μεγεθύνετε τους καθρέφτες ή απομακρύνεστε από τον καθρέφτη κάθε λίγα δευτερόλεπτα για να έχετε μια προοπτική για το πώς φαίνονται τα φρύδια σας σε σύγκριση με ολόκληρο το πρόσωπό σας.
  • Διαφορετικά προϊόντα μακιγιάζ φρυδιών λειτουργούν για διαφορετικούς τύπους φρυδιών. Για παράδειγμα, εάν τα φρύδια σας είναι πραγματικά αραιά και χρειάζονται κάποιο σημαντικό γέμισμα, χρησιμοποιήστε ένα μολύβι φρυδιών. Εάν έχετε ήδη πολλές τρίχες στα φρύδια για να δουλέψετε και χρειάζεται μόνο να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές, μια πούδρα φρυδιών μπορεί να είναι η σωστή επιλογή για εσάς.
  • Eάν είστε αρχάριος στη διαμόρφωση φρυδιών, μια γρήγορη συμβουλή για τα φρύδια είναι να χρησιμοποιήσετε πλαστικά στένσιλ φρυδιών για να αποκτήσετε τέλεια τοξωτά φρύδια. Απλώς τοποθετήστε το επιθυμητό κόψιμο φρυδιών πάνω από τα φυσικά σας φρύδια, χαράξτε το περίγραμμα και γεμίστε!
  • Περάστε τα φρύδια σας χρησιμοποιώντας ένα καθαρό καρούλι για να διασκορπίσετε και να αναμειγνύετε το μακιγιάζ των φρυδιών και να επιτύχετε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.
  • Γνωρίζατε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα concealer όχι μόνο για να περιγράψετε τα φρύδια σας και να καθαρίσετε τις άκρες αλλά και για να γεμίσετε τα φρύδια σας και να αυξήσετε τη μακροζωία τους; Εάν κάποια σημεία στα φρύδια σας είναι εξαιρετικά αραιά, ένα καλό tip είναι να εφαρμόσετε μια πολύ μικρή ποσότητα concealer ως βάση και στη συνέχεια να τα γεμίσετε χρησιμοποιώντας ένα μολύβι φρυδιών. Το concealer θα βοηθήσει το προϊόν να παραμείνει στη θέση του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αλλά θυμηθείτε, μην χρησιμοποιείτε κονσίλερ που τονώνει, καθώς αυτό θα προσελκύσει περισσότερη προσοχή στις αραιές περιοχές.

  • Εάν βγάζετε λίγες τρίχες φρυδιών για πρώτη φορά, σας προτείνουμε πρώτα να σκιαγραφήσετε και να γεμίσετε τα φρύδια σας, ώστε να δημιουργήσετε την ακριβή απόχρωση φρυδιών που θέλετε. Αυτό θα σας αποτρέψει από το να φουσκώσετε υπερβολικά τα φρύδια σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε τώρα είναι να βγάλετε τις τρίχες που είναι έξω από το γεμάτο σχήμα σας και τελειώσατε!
  • Μην ξεχνάτε να καθαρίζετε το τσιμπιδάκι σας πριν και μετά από κάθε χρήση. Ακριβώς όπως τα άλλα πινέλα και τα εργαλεία μακιγιάζ προσώπου, ματιών και χειλιών, λάδι και βακτήρια μπορούν να συσσωρευτούν και στο τσιμπιδάκι σας. Η χρήση βρώμικου τσιμπιδάκι στο δέρμα σας μπορεί να προκαλέσει σπυράκια και μολύνσεις. Χρησιμοποιήστε ένα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ για να καθαρίσετε το τσιμπιδάκι σας και να το κάνετε μέρος της ρουτίνας καθαρισμού σας κάθε φορά που πλένετε όλα τα άλλα εργαλεία μακιγιάζ σας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ