Καιρός: Νεό κύμα κακοκαιρίας από απόψε το βράδυ – Θα χιονίσει ακόμα και μέσα σε πόλεις (pic)


Αλλάζει (ξανά) ο καιρός – Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας με χιόνια και καταιγίδες – Πού και πότε θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα, σύμφωνα με το μετεωρολόγο, Γιάννη Καλλιάνο

Για νέο κύμα κακοκαιρίας που θα «χτυπήσει» τη χώρα μας την Πέμπτη (13/12/2018) προειδοποιεί ο μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος. Το σκηνικό του καιρού θα «ντύσουν», βροχές, καταιγίδες και χιόνια ακόμα και σε περιοχές σε χαμηλό υψόμετρο. Μάλιστα, σύμφωνα με το μετεωρολόγο, βροχές θα σημειωθούν και στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

Τσουχτερό το κρύο στη βόρεια Ελλάδα – Πού έδειξε το θερμόμετρο -9 βαθμούς;

Ηλιοφάνεια με τσουχτερό κρύο και κατά τόπους παγετούς συνθέτουν το σκηνικό του καιρού στη Βόρεια Ελλάδα, όπου σε αρκετές περιοχές το θερμόμετρο έπεσε κάτω από το μηδέν.

Συνθήκες παγετού επικρατούν στη Δυτική Μακεδονία, όπου ο υδράργυρος το πρωί έδειξε -9 βαθμούς Κελσίου στα Γρεβενά και -8 βαθμούς στην Φλώρινα. Χαμηλές θερμοκρασίες, παρά την ηλιοφάνεια, καταγράφονται και στην Κεντρική Μακεδονία. Στις Σέρρες, τον Πολύγυρο και τα Γιαννιτσά η θερμοκρασία κατά τις πρωινές ώρες κινήθηκε κάτω από το μηδέν (-1), ενώ στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τις 9 το πρωί το θερμόμετρο έδειξε 3 βαθμούς Κελσίου. Η χαμηλότερη θερμοκρασία από την αρχή της μέρας καταγράφηκε στο Καϊμακτσαλάν, όπου ο υδράργυρος έπεσε στους -12 βαθμούς.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ