Εταιρεία προσφέρει σε ιδιοκτήτες χρήματα για να απελευθερώσει στα σπίτια τους 100 κατσαρίδες


Όχι μία, όχι δύο, αλλά 100 κατσαρίδες! Θα το δεχόσασταν επί πληρωμή ;

Για πολλούς, ο εφιάλτης του καλοκαιριού λέγεται «κατσαρίδες», με την εικόνα τους και μόνο να είναι αποκρουστική, όμως υπάρχουν και… προτάσεις που δύσκολα μπορεί να αρνηθεί κάποιος.

Μία εταιρεία στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ το… τερμάτισε, προσφέροντας σε ιδιοκτήτες σπιτιών το ποσό των 2.000 δολαρίων, για να απελευθερώσουν στα σπίτια τους 100 κατσαρίδες, όπως αναφέρει δημοσίευμα του New York Post.

Η «The Pest Informer», κάνει την προσφορά στους ιδιοκτήτες σε μια προσπάθεια να δοκιμάσει «μια συγκεκριμένη τεχνική ελέγχου παρασίτων» και να δει πόσο αποτελεσματική είναι.

Πέντε έως επτά ιδιοκτήτες νοικοκυριών θα επιλεγούν από την εταιρεία για τη δοκιμή, αφού δηλώσουν συμμετοχή και επιτρέψουν στην εταιρεία να απελευθερώσει 100 αμερικανικές κατσαρίδες στο σπίτι και δώσουν την άδεια στην εταιρεία να κινηματογραφήσουν μία συγκεκριμένη θεραπεία.

Στο τέλος της έρευνας, εάν η προσβολή από κατσαρίδες δεν έχει φύγει, η εταιρεία λέει ότι θα χρησιμοποιήσει «παραδοσιακές λύσεις εξόντωσης κατσαρίδων χωρίς κόστος».

Η εταιρεία θα επιλέξει τους «τυχερούς» για να εφαρμόσει την τεχνική της, εφόσον πληρούν κάποιες προϋποθέσεις:

  • Θα πρέπει να είναι ιδιοκτήτης της οικίας ή να έχει γραπτή έγκριση από τον ιδιοκτήτη
  • Πρέπει ο ενδιαφερόμενος να είναι άνω των 21 ετών
  • Να είναι μόνιμος κάτοικος των ΗΠΑ
  • Κατά τη διάρκεια της μελέτης, να μην δοκιμάσει ο ιδιοκτήτης πρόσθετη θεραπεία για κατσαρίδες


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ