Η γη της ελιάς 14/6: Ο Πότης και ο Λεωνίδας μάρτυρες ενός τρυφερού ενσταντανέ [trailer]


Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του MEGA, “η Γη της Ελιάς” (14/6) θα δούμε πως: o Φίλιππος και η Βασιλική φτάνουν στη Σύμη, όπου εκπληρώνουν το τάμα στον Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Ο Στέφανος προσλαμβάνει επιστάτη για τους ελαιώνες και η Αρετή συνειδητοποιεί πως η απόφασή του να φύγει είναι οριστική.

Η Φανή, μετά από επιμονή της Αγγελικής, καλεί τον Ισίδωρο και τον Μάνο στην Αθήνα. Ο Πότης βγαίνει ραντεβού με την Αλκμήνη. Η Ιουλία και ο Γιώργης απογοητεύονται ακόμα μια φορά που δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί, με την Ιουλία να του ανακοινώνει πως δεν επιθυμεί να προχωρήσει σε εξωσωματική.

Ο επίμονος εκβιασμός του Δημήτρη στην Αθηνά τη βγάζει εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα να τον βρίσει, ξεχνώντας πως η Αναστασία είναι στην κουζίνα και τους ακούει. Ο Πότης και ο Λεωνίδας περπατούν στο βουνό και γίνονται μάρτυρες ενός πολύ τρυφερού ενσταντανέ.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου
Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός
Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας, Ιζαμπέλλα Φούλοπ
Guest: Μαρία Φιλίππου

Και οι:

Στέλα Φυρογένη
Στέφανος Κυριακίδης
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού
Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2021

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ