H άσκηση που θα αλλάξει εντελώς το σχήμα της μύτης σου χωρίς αισθητική επέμβαση (vid)


Το να μην αγαπάς το σχήμα και την όψη της μύτης σου δεν είναι κάτι σπάνιο. Στην πραγματικότητα οι περισσότερες από εμάς θα αλλάζαμε κάτι πάνω της αν δεν φοβόμασταν ότι μία αισθητική επέμβαση θα ήταν επίπονη και, ακόμα χειρότερα, μεγάλη ταλαιπωρία.

Αυτό πάντως που σίγουρα δεν γνωρίζαμε είναι το ότι υπάρχουν ορισμένες ασκήσεις που αν τις κάνεις για συγκεκριμένο χρόνο σε καθημερινή βάση είναι αρκετές για να μεταμορφώσουν την μύτη σου και κατ’ επέκταση την συνολικότερη εμφάνιση του προσώπου σου, αφού η συγκεκριμένη «λεπτομέρεια» είναι πραγματικά σημαντική και είναι ικανή να αλλάξει ολόκληρη την εμφάνιση μας, συμπαρασύροντας και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά μας.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις μερικές πολύ εύκολες ασκησούλες που μπορείς να επαναλάβεις καθημερινά για λίγα δευτερόλεπτα προκειμένου να επιφέρεις στη μύτη σου την αλλαγή που θέλεις. Είτε θα ήθελες να είναι πιο στενή, είτε πιο κοντή, είτε πιο μακριά, είτε πιο ίσια με τα συγκεκριμένα κολπάκια θα δεις διαφορά χωρίς, μάλιστα, να χρειαστεί να καταφύγεις στο νυστέρι κάποιου ειδικού.



ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ