Πάτρα – Σφακιανάκης: Οι κεραίες των κινητών έχουν «μιλήσει» για την θέση των εμπλεκόμενων


Στο Mega μίλησε ο πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας CSI, Μανώλης Σφακιανάκης όπου ανέφερε πως οι ανατροπές στην υπόθεση θρίλερ της Πάτρας με τους θανάτους των τριών κοριτσιών δεν έχουν τελειώσει.

Ο κ. Σαφακινάκης μιλώντας στο Mega εξέφρασε την θεωρία ότι υπάρχουν κι άλλα άτομα που θα βρεθούν στην θέση του κατηγορούμενου, πιθανώς 2 με 3, με το κατηγορητήριο σε κάποιες περιπτώσεις να είναι σε βαθμό κακουργήματος και αλλού σε βαθμό πλημμελήματος.

Σχετικά με τα τα όσα μέχρι τώρα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σχολίασε χαρακτηριστικά: «Άλλα ξέρουμε, άλλα υπάρχουν και άλλα θα γίνουν τελικά…».

Ανατροπές να περιμένουμε ακόμα και τώρα

Ο κ. Σφακιανάκης μάλιστα προχώρησε σε μία ειδοποιό διαφορά που έχει παρατηρήσει στην στάση της Αστυνομίας σε σχέση με την αρχή.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην αρχή υπήρχε μία ροή πληροφοριών, η οποία τώρα έχει ανακοπεί. Αυτό που δεν ξέρουμε ακόμα είναι τι έχουν δείξει τα ψηφιακά πειστήρια για το έγκλημα της Πάτρας.

Τόνισε την σημασία των κεραιών για την θέση όλων των προσώπων που έχουν ανάμειξη στην υπό έρευνα υπόθεση.

Οι συλλήψεις θα «έρθουν» όταν η Αστυνομία θα έχει δέσει το κατηγορητήριο και για τους υπόλοιπους 2 με 3 υπόπτους, υπογράμμισε.

Δείτε το βίντεο του Mega:


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ