MAD VMA 2022: Οργισμένο το Twitter για το ντουέτο Χρήστο Μάστορα και Light μετά το ξύλο στα Mad


Αποδοκίμασαν οι χρήστες του Twitter την απόφαση του Χρήστου Μάστορα να τραγουδήσεις με τον Light

O Χρήστος Μάστορας, από το συγκρότημα Μέλισσες, δέχτηκε σφοδρές επικρίσεις για την απόφασή του να τραγουδήσει στη σκηνή των βραβείων Mad μαζί με τον Light, ενώ είχε προηγηθεί ο άγριος ξυλοδαρμός του τράπερ με τον Snik.

Trend στο Twitter

Το όνομα του τραγουδιστή έγινε νούμερο ένα trend στο Twitter, με τους χρήστες να αποδοκιμάζουν τη στάση του, ενώ συγχρόνως επικροτούν την Έλενα Παπαρίζου που αποχώρησε από την εκδήλωση.

Δείτε μερικά από τα σχόλια:

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη βίαιη συμπλοκή των δύο τράπερ, ο Light ανέβηκε κανονικά στη σκηνή και τραγούδησε με τον Χρήστο Μάστορα. Μόλις ολοκληρώθηκε η κοινή τους εμφάνιση, ο τράπερ πήρε το λόγο και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο. “Ένα μεγάλο συγγνώμη από όλο τον κόσμο που είναι εδώ σήμερα, απλά έχω μάθει σαν παιδί όταν μου επιτίθενται να αμύνομαι. Μέχρι εκεί. Χίλια συγγνώμη, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι, ούτε θέλουμε να χαλάσουμε αυτήν τη διοργάνωση. Από την καρδιά μου συγγνώμη και καλή βραδιά” είπε χαρακτηριστικά, ωστόσο όπως έγινε γνωστό, μόλις κατέβηκε από τη σκηνή ακολούθησε άλλος ένας καβγάς με τον Snik στη φυσούνα του γηπέδου στο Τάε Κβο Ντο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ