Survivor αποχώρηση: Ο αμφιλεγόμενος Σπύρος Μαρτίκας έφυγε από το reality επιβίωσης [vid]


Ένα άκρως ανατρεπτικό επεισόδιο περίμενε τους τηλεθεατές του Survivor το βράδυ της Πέμπτης (23/06), με τους παίκτες του reality επιβίωσης να έρχονται αντιμέτωποι με ακόμη μια αποχώρηση.

Στο Συμβούλιο του Νησιού οι παίκτες περίμεναν με αγωνία την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού, σχετικά με το ποιος παίκτης θα πρέπει να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Θωμαή Εμμανουηλίδου και η Σταυρούλα Χρυσαεϊδή. Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο τέλος του επεισοδίου, ο Σπύρος Μαρτίκας συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους, με αποτέλεσμα να μένει εκτός παιχνιδιού.

Δεν είναι όμως και τόσο τραγικό. Ο Σπύρος Μαρτίκας μπήκε στο Survivor 5 από την πρώτη κιόλας ημέρα, όντας αποφασισμένος να βάλει τα δυνατά του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο παίκτης κατάφερε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο για περίπου 6 μήνες, αποχωρώντας αναπάντεχα, αλλά συγκεντρώνοντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, ο Σπύρος Μαρτίκας έπαιρνε 1.000 ευρώ την εβδομάδα, συνεπώς, φαίνεται πως έλαβε περίπου 28.000 ευρώ για τη συμμετοχή της στο Survivor 2022.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ