Μπραντ Πιτ: «Πάντα ένιωθα πολύ μόνος στη ζωή μου» – Η μάχη με την κατάθλιψη και ο επίμονος εφιάλτης


Ο Μπραντ Πιτ μίλησε για την ψυχική του υγεία και αποκάλυψε πώς πέρασε χρόνια δίνοντας μάχη με μία «ήπια κατάθλιψη». Πέρασαν χρόνια για να αγκαλιάσει τη ζωή και τις χαρές της, εξομολογήθηκε σε νέα του συνέντευξη

Ο 58χρονος ηθοποιός μίλησε για το αίσθημα της μοναξιάς κατά τη διάρκεια συνέντευξής που παραχώρησε στο GQ για το τεύχος Ιουλίου/Αυγούστου και ομολόγησε ότι μόλις πρόσφατα άρχισε να «αγκαλιάζει» πραγματικά τους ανθρώπους της ζωής του.

«Πάντα ένιωθα πολύ μόνος στη ζωή μου», είπε. «Μόνος μεγάλωσα ως παιδί, μόνος ακόμα και εδώ έξω, και πραγματικά μόλις πρόσφατα αγκάλισα περισσότερο τους φίλους και την οικογένειά μου».«Ποια είναι αυτή η γραμμή, ήταν είτε ο Ρίλκε είτε ο Αϊνστάιν, είτε το πιστεύετε είτε όχι, αλλά είναι κάτι που συμβαίνει όταν βαδίζει κανείς με το παράδοξο, όταν νιώθει πραγματικό πόνο και πραγματική χαρά ταυτόχρονα, αυτό είναι ωριμότητα, αυτό είναι ανάπτυξη», είπε.

https://www.instagram.com/p/CfHX_l0lYEc

Ωστόσο ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός μοιράστηκε επίσης με το αναγνωστικό κοινό τους τρόπους με τους οποίους νιώθει «χαρά» στη ζωή του, όπως είναι μεταξύ άλλων η μουσική. Σύμφωνα με τον Πιτ μέσα από αυτή τη «χαρά», μπόρεσε να «αγκαλιάσει» όλες τις πτυχές του εαυτού του και του παρελθόντος του, αλλά και να καταπολεμήσει την «ήπια κατάθλιψη» που τον συντρόφευε για χρόνια.

«Νομίζω ότι η χαρά ήταν μια νεότερη ανακάλυψη, αργότερα στη ζωή. Πάντα ακολουθούσα το ρεύμα που με παρέσυερε με έναν τρόπο στο επόμενο», είπε. «Νομίζω ότι πέρασα χρόνια με ήπια κατάθλιψη και μόνο όταν συμβιβάστηκα με αυτό, προσπαθώντας να αγκαλιάσω όλες τις πλευρές του εαυτού μου,την ομορφιά και την άσχημη μπόρεσα να νιώσω αυτές τις στιγμές χαράς»

Ο μόνιμος εφιάλτης

Ο Πιτ αποκάλυψε επίσης μια πρόκληση που αντιμετώπισε στον ύπνο του, περιγράφοντας λεπτομερώς πώς είχε παλιότερα έναν συνεχή και βίαιο εφιάλτη που δεν τον άφηνε να ηρεμήσει. Μίλησε για το «πιο κυρίαρχο όνειρο» που είχε βιώσει ποτέ, «για τέσσερα ή πέντε χρόνια», έβλεπε δηλαδή ότι κάποιος του επιτίθεται και τον μαχαιρώνει

«Ήταν πάντα νύχτα, στο σκοτάδι, και περπατούσα σε ένα πεζοδρόμιο σε ένα πάρκο ή κατά μήκος ενός πεζόδρομου και καθώς περνούσα κάτω από μια λάμπα δρόμου που θύμιζε σκηνή από τον Εξορκιστή, κάποιος ερχόταν από την άβυσσο και με μαχαίρωνε στα πλευρά», ειπε ο σταρ του Flight Club.

Στο Φεστιβάλ Βενετίας το 2019Α.Ρ

Συνέχισε λέγοντας ότι στο όνειρο πάντα κάποιος τον «ακολουθούσε» και μετά του έστηνε ενέδρα, κάτι που τον έκανε να συνειδητοποιήσει ότι «παγιδεύεται» από ανθρώπους που θέλουν να προκαλέσουν «σοβαρό κακό».

Ο Πιτ περιέγραψε επίσης ένα διαφορετικό εφιάλτη, καθώς τον «κυνηγούσαν μέσα σε ένα σπίτι» ενώ προσπαθούσε να βοηθήσει ένα παιδί να «ξεφύγει», προτού τον μαχαιρώσουν. Και παρόλο που κάποια σημεία του ονείρου του άλλαζαν κάθε βράδυ, το μόνο πράγμα που συνέβαινε συνεχώς σε καθένα από αυτά ήταν οτι τον μαχαιρώνουν.

Ωστόσο, σημείωσε ότι δεν είχε ιδέα γιατί αυτή η ψευδαίσθηση στον ύπνο του συνέχιζε να συμβαίνει. «Πάντα με μαχαίρωναν. Και ξυπνούσα με τρόμο». «Δεν κατάλαβα γιατί αυτό/αυτοί ήθελαν να με πληγώσουν. Όλο αυτό σταμάτησε πριν από ένα ή δύο χρόνια μόνο όταν άρχισα να επιστρέφω κατευθείαν στο όνειρο και να ρωτάω απλώς γιατί;»

Πηγή: Ιndependent



Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ