Σακίρα: Την παρενοχλούν μετά τον χωρισμό με τον Πικέ – Τα ενοχλητικά σημειώματα και η πρόταση γάμου


Η Σακίρα δέχεται παρενοχλήσεις στο δρόμο, ενώ εμμονικοί θαυμαστές της αφήνουν ανατριχιαστικά σημειώματα μετά τον χωρισμό της με τον Πικέ, αποκαλύπτει ο ισπανικός Τύπος

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια δέχεται παρενοχλήσεις στο δρόμο ενώ της αφήνουν ανατριχιαστικά σημειώματα, γεγονός που θα μπορούσε να την κάνει να εγκαταλείψει την Βαρκελώνη. «Η Σακίρα βιώνει ακόμη μια αναποδιά στη ζωή της, ενώ ο Πικέ απολαμβάνει ήδη πλήρως τη ζωή του ως εργένης στη Στοκχόλμη, όπου εθεάθη με μια ξανθιά γυναίκα» γράφει η εφημερίδα La Marca.

H διεθνούς φήμης ποπ σταρ είναι εξαιρετικά ανήσυχη γιατί δύο εμμονικοί θαυμαστές της παρακολουθούν συνεχώς το σπίτι της στο Esplugues de Llobregat. Αστυνομικοί παρακολουθούν πλέον συνεχώς την τραγουδίστρια, εκτός από τη δική της ιδιωτική ασφάλεια και πηγές αναφέρουν οτι όλα αυτά σημαίνουν ότι ίσως θα ήθελε να εγκαταλείψει την καταλανική πρωτεύουσα.

Στο ισπανικό podcast «Mamarazzi» που παρουσίασαν πρόσφατα οι Laura Fa και Lorena Vázquez, σχολίασαν τις δυσκολίες της Σακίρα. Και οι δύο παρουσιάστριες εξήγησαν ότι η καλλιτέχνης προφανώς θέλει να φύγει από τη Βαρκελώνη, μετά τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ και να εγκατασταθεί στο Μαϊάμι. Το μόνο που την εμποδίζει είναι τα δύο παιδιά που έχει με τον ποδοσφαιριστή και το γεγονός ότι η δουλειά του Πικέ και η ζωή του είναι στην καταλανική πόλη.

Η Σακίρα δεν είχε σχεδόν καθόλου φίλους ή κοινωνική ζωή στη Βαρκελώνη, σύμφωνα με τις δημοσιογράφους. Πριν μετακομίσει στο Esplugues de Llobregat, η ίδια και η πρώην πεθερά της «τα πήγαιναν πολύ καλά, αλλά δεν ζουν πλέον στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών».

Το γεγονός ότι δεν περιτριγυρίζεται από τη στενή οικογένειά της και ότι έχει δύο φαν που την καταδιώκουν μανιωδώς γύρω από το σπίτι της μπορεί να είναι αυτό που πυροδότησε την επιθυμία να φύγει από τη Βαρκελώνη. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα εντοπίστηκε ένα γκράφιτι, στο οποίο ένας απο αυτούς ζητούσε από τη Σακίρα…να τον παντρευτεί. Ο Ρώσος της φωνάζει από το δρόμο και προσβάλλει τους δημοσιογράφους που περιμένουν έξω από το σπίτι της ποπ σταρ.

Ο άλλος «κυνηγός» είναι ένας Γάλλος που αφήνει γράμματα στο γραμματοκιβώτιό της. Η Σακίρα το έχει ήδη αναφέρει στις αρχές. «Εκείνοι που την καταδιώκουν είναι το επιχείρημά της για να μετακομίσει στο Μαϊάμι», είπε η Φα, η οποία την περασμένη εβδομάδα είπε ότι δεν ήθελε πλέον να πουλήσει την έπαυλή της στη Φλόριντα.

Η Σακίρα πήρε χωριστούς δρόμους με τον Πικέ μετά από 11 χρόνια κοινής σχέσης. Το πρώην ζεύγος γνωρίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής το 2010 όταν ο ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε στο βίντεο της τραγουδίστριας για το Waka Waka. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του σε κοινή δήλωση που ανέφερε: «Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουν οι δρόμοι μας. Για την ευημερία των παιδιών μας, που είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας, σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους. Σας ευχαριστούμε για κατανόηση»

Μετά τον χωρισμό τους, ένα μοντέλο από τη Βραζιλία ονόματι Σούζι Κορτέζ κατηγόρησε τον Πικέ ότι της έστελνε πρόστυχα μηνύματα ενώ ήταν ακόμη μαζί με τη Σακίρα. Όπως αναφέρει η Marca, η Κορτέζ υποστήριξε ότι λάμβανε μηνύματα από τον διεθνή άσο στο Instagram.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ