Τροχαίο στο Χαλάνδρι: Σε κόντρα με φίλο του σκοτώθηκε ο 18χρονος – Συνελήφθη ο 20χρονος


Αυτοσχέδια κόντρα φαίνεται ότι ήταν τελικά η αιτία του τροχαίου με θύμα τον 18χρονο τα ξημερώματα της Τρίτης στο Χαλάνδρι

Νέες διαστάσεις παίρνει η τραγωδία με θύμα τον 18χρονο στο Χαλάνδρι τα ξημερώματα της Τρίτης καθώς οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το δυστύχημα να σημειώθηκε σε αυτοσχέδια κόντρα του νεαρού με φίλο του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, οι αστυνομικοί της τροχαίας που διεξάγουν την έρευνα για την υπόθεση συνέλαβαν τον 20χρονο φίλο του 18χρονου με τον οποίο φέρεται να έκανε την κόντρα ο νεαρός οδηγός.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Παπανικολή λίγο πριν τη συμβολή της με την οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στο Χαλάνδρι.

Η σύλληψη ακολούθησε την κατάθεση που έδωσε ο 20χρονος στους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγίας Παρασκευής για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 4:10 τα ξημερώματα της Τρίτης στην οδό Παπανικολή, στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από μαρτυρικές καταθέσεις κατοίκων της περιοχής και αξιοποίηση υλικού από κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης κυκλοφορίας, οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αγίας Παρασκευής έκριναν σκόπιμο να καλέσουν για ανωμοτί κατάθεση τον 20χρονο εξετάζοντας το ενδεχόμενο να συμμετείχαν σε αυτοσχέδιο αγώνα ταχύτητας που κατέληξε με τον θάνατο του 18χρονου.

Μετά τη σύλληψή του ο 20χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και επικίνδυνης οδήγησης.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή καθώς το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών με τον οδηγό του να εγκλωβίζεται και να χρειάζεται η συνδρομή οχτώ πυροσβεστών που έσπευσαν στο σημείο με τρία οχήματα για τον απεγκλωβισμό του.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ