Δολοφονία στο Κουκάκι: Απολογείται σήμερα ο 55χρονος


Σε βάρος του δράστη της στυγερής δολοφονίας στο Κουκάκι ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία

Το κατώφλι της 19ης ανακρίτριας θα περάσει σήμερα ο 55χρονος που δολοφόνησε την 46χρονη σύζυγο του την περασμένη εβδομάδα στο Κουκάκι.

Το Σάββατο ο δράστης της στυγερής δολοφονίας πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αλλά και δίωξη για τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας και της απειλής εις βάρος της συζύγου του καθώς σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις που περιλαμβάνονται στη δικογραφία είχε απειλήσει το θύμα και στο παρελθόν.

«Για τα παιδιά μου λυπάμαι και την μάνα μου», φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος στους αστυνομικούς, στους οποίους περιέγραψε πως οδηγήθηκε στο έγκλημα. Αμετανόητος επιχείρησε να ισχυριστεί πως δολοφόνησε την 46χρονη εξαιτίας της παθολογικής ζήλειας του για εκείνη.

«Γύρισα στο σπίτι λίγο μετά τις 23:00 και την είδα να είναι έτοιμη να πάει διακοπές. Τι θα πει ότι ήμασταν σε διάσταση. Θόλωσα. Είσαι υποχρεωμένη, της είπα, να μου λες πού θα πας και τι θα κάνεις. Εκείνη άρχισε να μου λέει ότι είμαστε σε διάσταση και δεν είναι υποχρεωμένη να μου λέει τίποτα και εγώ τότε τη χτύπησα. Με χτύπησε και αυτή. Πήρα το μαχαίρι και άρχισα να την χτυπάω στο λαιμό και στον θώρακα» φέρεται να υποστήριξε στην προανάκριση.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως η 46χρονη έχασε τη ζωή της από τις μαχαιριές που της κατάφερε και όχι από την κουρτίνα μα την οποία της τύλιξε το λαιμό. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, όμως η μέτρηση στο αίμα του δεν έδειξε ποσότητα ικανή για να θεωρηθεί πως βρισκόταν υπό την επήρεια.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο κατηγορούμενος βρισκόταν σε διάσταση με το θύμα και για δυο περίπου χρόνια δεν ζούσε στο σπίτι μαζί της, ενώ είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες για το διαζύγιο. Ωστόσο, πριν περίπου ένα μήνα επέστρεψε στο σπίτι, χωρίς να είναι επιθυμητός από τη σύζυγο και τα παιδιά του και άρχισε να συμπεριφέρεται σαν να μην είχαν προηγηθεί τα δυο προηγούμενα χρόνια σε μια προσπάθεια να πείσει την άτυχη γυναίκα να επιστρέψει σε εκείνον.

Το βράδυ της 23ης Ιουνίου, ο κατηγορούμενος πήγε στο σπίτι προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης, κάτι που η ίδια είχε ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμούσε. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο δράστης είδε με την άκρη του ματιού του μια βαλίτσα. Όταν τη ρώτησε σχετικά με αυτό, εκείνη αποκρίθηκε πως ετοιμάζεται να πάει ταξίδι.

«Θόλωσα, τρελάθηκα από τη ζήλεια μου» φέρεται να περιέγραψε ο ίδιος, που στη συνέχεια έστησε καβγά και άρχισε να φωνάζει στην 46χρονη.

Το πρώην ζευγάρι πιάστηκε στα χέρια, εκείνος την ξυλοκόπησε και άρχισε να την κυνηγά με ένα μαχαίρι της κουζίνας μέσα στο σπίτι. Αφού την τραυμάτισε στην πλάτη, όταν έπεσε κάτω η γυναίκα της κάρφωσε δύο μαχαιριές μία στο στήθος και μία στην ωμοπλάτη και στη συνέχεια της τύλιξε μια κουρτίνα του σπιτιού γύρω από το σώμα. Μόλις ολοκλήρωσε το αποτρόπαιο έγκλημα του, κάλεσε τον 24χρονο γιο τους και του ανακοίνωσε πως είχε σκοτώσει τη μητέρα του.

Αμέσως μετά έφυγε με το ΙΧ αυτοκίνητό του και επιχείρησε να αυτοκτονήσει, ρίχνοντάς το σε βράχια επί της παραλιακής λεωφόρου στο ύψος της Παλαιάς Φώκαιας. Αρμόδια πηγή αναφέρει πως λίγο νωρίτερα, είχε προσπαθήσει να κόψει τις φλέβες του με ένα μαχαίρι.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ