Ανταύγειες βαφή: Ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας;


Όσον αφορά το χρώμα των μαλλιών, έχετε τρεις βασικές επιλογές: τον τονισμό τους, την διαδικασία έντονης βαφής ή τις ανταύγειες. Αλλά ποιο είναι καλύτερο για εσάς; Είναι δύσκολο να το καταλάβετε μόνη σας, ειδικά αν σας ενδιαφέρει ένα συγκεκριμένο κούρεμα ή αν τα μαλλιά σας δεν έχουν ξαναβαφτεί ποτέ. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία για το χρώμα μαλλιών, εάν δεν είστε σίγουροι για το τι ακριβώς θέλετε.

Καλό θα ήταν πριν πάτε στον κομμωτή σας να πάρετε μαζί σας φωτογραφίες με τα μαλλιά που σας αρέσουν ή τα μαλλιά που θέλετε να πετύχετε. Ο κομμωτής σας θα ξέρει ποια βήματα πρέπει να κάνει για να αναδείξει το κούρεμα και τα μοναδικά χαρακτηριστικά σας. Θα βρει επίσης τις κατάλληλες αποχρώσεις για να κολακέψουν τον τόνο της επιδερμίδας σας. Για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα προκαλέσετε φθορά στα μαλλιά σας, να βεβαιωθείτε ότι θα αναφέρετε στον κομμωτή σας οποιαδήποτε άλλη επεξεργασία μαλλιών που είχατε κάνει ή αν έχετε χρησιμοποιήσει πρόσφατα κάποιο άλλο χημικό στα μαλλιά σας.

Οι ανταύγειες είναι μια ιδανική επιλογή αν έχετε υπέροχο βασικό τόνο μαλλιών και δεν θέλετε να τροποποιήσετε υπερβολικά το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας. Οι ανταύγειες είναι συχνά η εισαγωγή στη βαφή μαλλιών, καθώς ενισχύουν τα μαλλιά σας προσθέτοντας ραβδώσεις που είναι μια ή δύο αποχρώσεις πιο ανοιχτές από το φυσικό σας χρώμα. Φαίνονται πιο δυναμικές όταν ο κομμωτής χρησιμοποιεί τουλάχιστον δύο διαφορετικές αποχρώσεις. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε ανταύγειες για να φωτίσετε απλά την επιδερμίδα σας.

Από την άλλη πλευρά, εάν θέλετε να κάνετε πολλές αποχρώσεις πιο ανοιχτόχρωμες ή πιο σκούρες από το φυσικό σας χρώμα μαλλιών, η απλούστερη διαδικασία είναι η διαδικασία της βαφής όλων των μαλλιών. Αυτός ο τρόπος αλλάζει το χρώμα ολόκληρης της κεφαλής των μαλλιών σας, δίνοντάς σας έναν νέο, μονοδιάστατο τόνο που μπορεί να είναι τόσο διακριτικός ή τόσο έντονος όσο θέλετε. Ρισκάρετε και αλλάξτε το χρώμα των μαλλιών σας όπως εσείς θέλετε και θα αλλάξει ταυτόχρονα και η διάθεσή σας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ