Πούτιν: Viral το τεράστιο τραπέζι σε Σύνοδο Κορυφής στην Κασπία (pics)


Ενώ η Δύση έχει εστιάσει την προσοχή της στη σύνοδο κορυφής στην Ισπανία, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν βρίσκεται σε συνομιλίες με τους συμμάχους του στο Τουρκμενιστάν.

Σε ένα ακόμα μεγαλύτερο τραπέζι από αυτό στο οποίο είχε υποδεχθεί τον Όλαφ Σολτς και τον Εμανουέλ Μακρόν έκατσε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής ηγετών στην Κασπία.

Ο Ρώσος Πρόεδρος συναντήθηκε με τους ηγέτες του Ιράν, του Αζερμπαϊτζάν, του Τουρκμενιστάν και του Καζακστάν την Τετάρτη στο Ασγκαμπάτ για να συζητήσουν την περιφερειακή συνεργασία και τα διεθνή ζητήματα.

Αυτό που «τράβηξε τα βλέμματα» ήταν το τεράστιο τραπέζι στο οποίο κάθισαν, το οποίο έγινε αντικείμενο σχολιασμού και από τον σύμβουλο του υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας, Άντον Γκερασένκο. Ο ίδιος έκανε αντιπαραβολή με το αντίστοιχο τραπέζι στο οποίο συζήτησαν μόλις ένα 24ωρο πριν οι ηγέτες της G7.

«Πάνω – Η Σύνoδος Κορυφής της G7, 9 άτομα στο τραπέζι. Κάτω – Η Σύνοδος στην Κασπία (συμμετέχει ο Πούτιν) πέντε άτομα στο τραπέζι» έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter.

Όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια στο twitter έπεσαν… βροχή.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ