Εκσυγχρονισμένο κατάστημα Lidl στη Σύρο


Η Lidl Ελλάς παρέχει στους κατοίκους του νησιού ένα ολοκαίνουριο, ελκυστικό περιβάλλον για τις καθημερινές τους αγορές, προσφέροντας εγγυημένες, ποιοτικές επιλογές

Πιστή στο πλάνο εκσυγχρονισμού του δικτύου της και στη νησιωτική χώρα, η Lidl Ελλάς εγκαινίασε την Πέμπτη 30.06 το νέο εκσυγχρονισμένο κατάστημά της στο νησί της Σύρου, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 32, στην Ερμούπολη.

Η επένδυση εκσυγχρονισμού του συγκεκριμένου καταστήματος ανέρχεται σε 3,5 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

– επέκταση, αναδιάταξη και εκσυγχρονισμό του χώρου πώλησης
– ανακαίνιση των βοηθητικών χώρων
– επέκταση των υφιστάμενων ψυγείων
– νέο Bake Off με νέο ψυκτικό θάλαμο

Το κατάστημα της Σύρου αναπτύσσεται σε έναν πλήρως εκσυγχρονισμένο χώρο πώλησης 1.220 τ.μ., διαθέτει 6 ταμεία και 60 θέσεις στάθμευσης.

Η ανακαίνιση και ο εκσυγχρονισμός των χώρων του νέου καταστήματος ολοκληρώνουν την εργασιακή εμπειρία των εργαζομένων του καταστήματος και αναβαθμίζουν παράλληλα την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών.

Στο νέο κατάστημα το καταναλωτικό κοινό της Σύρου θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα υψηλής ποιότητας ελληνικών προϊόντων, αλλά και ανάμεσα σε γνωστά εμπορικά σήματα και βραβευμένα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, σε χαμηλές τιμές, και πάντα με τη φρεσκάδα και την ποιότητα που εγγυάται καθημερινά η Lidl Ελλάς.

Πιστή στο στρατηγικό της πλάνο, η Lidl Ελλάς αναβαθμίζει συνεχώς το δίκτυο των καταστημάτων της, θέτοντας σε προτεραιότητα τους καταναλωτές και τους εργαζομένους της.

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:
corporate.lidl.gr
facebook.com/lidlgr
twitter.com/Lidl_Hellas_
instagram.com/lidl_hellas
linkedin.com/company/lidl-hellas
youtube.com/lidlhellas


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ