Απαγωγή «τίγρης» στη Βούλα: Σεσημασμένος για δολοφονία και ληστεία σε θησαυροφυλάκιο ο δράστης


Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πέρασαν χειροπέδες την περασμένη Τετάρτη στον απαγωγέα

Απαγωγή με δράστη έναν 35χρονο και θύμα έναν 33χρονο στην περιοχή της Βούλας εξιχνιάστηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

Το βράδυ της 27ης Ιουνίου 2022 τέσσερα άτομα ακινητοποίησαν τον 33χρονο με την απειλή μαχαιριού και τέιζερ, τον έβαλαν με τη βία σε αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Την επόμενη ημέρα, ο 33χρονος αφέθηκε ελεύθερος στη Γλυφάδα, αφού πρώτα συγγενικό του πρόσωπο, έδωσε στους απαγωγείς 10.000 ευρώ. Πρόκειται για την απαγωγή, που είναι γνωστή με την ονομασία «τίγρης», καθώς διήρκησε λίγες ώρες.

Ο 35χρονος που κατηγορείται για την απαγωγή, σε ηλικία 17 ετών είχε δολοφονήσει εν ψυχρώ συνομίληκό του, μπήκε στη φυλακή, αποφυλακίστηκε μετά από χρόνια και συνέχισε την εγκληματική του δράση.

Τα χρόνια που ακολούθησαν συνελήφθη για όπλα, ναρκωτικά, ενώ έχει κατηγορηθεί και για την διάρρηξη που είχε γίνει το 2004 στο θησαυροφυλάκιο της Καλαμάτας, με λεία έξι εκατ. ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας του πέρασαν χειροπέδες την περασμένη Τετάρτη στη Βούλα, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν ναρκωτικά και μετρητά. Στο υπόγειο του σπιτιού βρέθηκε και ένα ΙΧ που είχε κλαπεί τον περασμένο Μάρτιο από τη Βούλα.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ