Ντίνα Κώνστα: Το συγκινητικό «αντίο» της Εβελίνας Παπούλια

Η Εβελίνα Παπούλια αποχαιρέτησε τη Ντίνα Κώνστα με την οποία είχαν συνεργαστεί στη σειρά «Δύο Ξένοι»

Θλίψη έχει σκορπίσει από το απόγευμα της Κυριακής η είδηση του θανάτου της ηθοποιού, Ντίνας Κώνστα, σε ηλικία 83 ετών, είδηση που μετέφερε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Ένας από τους ρόλους για τον οποίο θα θυμούνται όλοι τη Ντίνα Κώνστα είναι αυτός της «Ντένης Μαρκορά» στη σειρά «Δύο Ξένοι» στην οποία πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Νίκου Σεργιανόπουλου και της Εβελίνας Παπούλια.

Η δεύτερη ήταν από τους πρώτους που είπαν «αντίο» στη Ντίνα Κώνστα με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram στην οποία, μεταξύ άλλων, εξέφρασε το ευχαριστώ της για όσα έμαθε στο πλευρό της.

«Καλό ταξίδι Ντίνα μου ! Για εμένα αυτή η φωτογραφία είσαι εσυ!! Το καθαρό βλέμμα το τσιγάρο στο χέρι το καυστικό χιούμορ την ντόμπρα προσωπικότητα! Σ αγαπώ!!! Καλό ταξίδι όμορφη…. Με έμαθες τόσα πολλά! Σε ευχαριστώ!» έγραψε η Εβελίνα Παπούλια στη λεζάντα του αποχαιρετισμού της προς της Ντίνας Κώνστα.

https://www.instagram.com/p/Cfjji9VMhAH

Η Ντίνα Κώνστα, πάντως, στην τελευταία συνέντευξή της, είχε χαρακτηρίσει ως «ακόμα έναν ρόλο που έπαιξα» αυτόν της Ντένης Μαρκόρα. Ωστόσο, όπως θυμήθηκε, εκείνη την εποχή «γινόταν ένας χαμός» από τον απλό κόσμο που τη συναντούσε.

«Οι περισσότεροι με ρωτούσαν αν είμαι Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός. Αυτό τους ενδιέφερε πάρα πολύ», είχε αναφέρει, σημειώνοντας πως «ήταν ένα σίριαλ καλογραμμένο. Όταν κάτι είναι καλά γραμμένο, πάει και καλά. Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο, όρεξη να έχεις».

Η Ντίνα Κώνστα είχε αποκαλύψει και πώς αντέδρασε όταν της πρότειναν να υποδυθεί τον ρόλο της Ντένης Μαρκορά. «Διάβασα πρώτα το κείμενο. Μου άρεσε, ήταν καλογραμμένο και είπα το ναι. Ήταν πάρα πολύ κουραστικά τα γυρίσματα. Πήγαινα ξημερώματα στα πλατό και έφευγα βράδυ. Δεν είχαμε ευτράπελα, ήταν βαριά δουλειά»


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ