Ρούλα Πισπιρίγκου: Η «καταγγελία» για την απαγωγή που δεν έπεισε τους δικαστές


Η Ρούλα Πισπιρίγκου αφηγήθηκε στην παιδοψυχολόγο πως μία από τις γυναίκες που «πολιορκούσαν» τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, επιχείρησε να απαγάγει τη Τζωρτζίνα

Ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, έκανε σημαντικές αποκαλύψεις αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. Συγκεκριμένα παρουσίασε στο μεσημβρινό δελτίο μία αναφορά της 33χρονης κατηγορούμενης την οποία οι δικαστές θεωρούν ενδεικτική της μη ειλικρίνειάς της.

Σύμφωνα με την έκθεση της παιδοψυχολόγου που εξέτασε τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας και είχε συνομιλία με την Ρούλα Πισπιρίγκου, της αφηγήθηκε πως μία από τις γυναίκες που «πολιορκούσαν» τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, επιχείρησε να απαγάγει τη Τζωρτζίνα.

Συγκεκριμένα είπε πως η Τζωρτζίνα ήταν 6 μηνών τότε, ήταν η έναρξη του καρναβαλιού, της χτύπησε το κουδούνι ένας άντρας, του άνοιξε, την έσπρωξε και της είπε: «Το παιδί θέλω! Θέλω να την πάρω να την πάω στην… (αναφέροντας το όνομα μιας γυναίκας)».

Η κατηγορουμένη απάντησε πως δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο και ψέκασε στα μάτια του άντρα αποσμητικό σπρέι με τον ίδιο να τρέπεται σε φυγή.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ