Μαίνεται η φωτιά στο Κρανίδι – Δεν απειλεί κάποιον οικισμό


Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στο Κρανίδι – Συγκλονιστικό βίντεο από τη φωτιά μέσα από πολυτελές ξενοδοχείο

Δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο πραγματοποιούν, από νωρίς το πρωί της Τρίτης, ρίψεις νερού στο μέτωπο της φωτιάς, που εκδηλώθηκε τη Δευτέρα σε δασική έκταση στην περιοχή, Κορακιά, Κρανιδίου στην Αργολίδα.

Παράλληλα, επιχειρούν και ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, που αποτελούνται από 63 πυροσβέστες, με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 18 οχήματα.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά είναι σε εξέλιξη, αλλά έως τώρα δεν υπάρχουν αναφορές, για πιθανή απειλή κάποιου οικισμού.

Όσον αφορά την ξενοδοχειακή μονάδα, από την οποία απομακρύνθηκαν έγκαιρα οι ένοικοί της, σήμερα αναμένεται να γίνει η πρώτη αποτίμηση των όποιων ζημιών προκλήθηκαν από την φωτιά.

Η φωτιά περασε από το ξενοδοχείο όπου προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές στις υποδομές του και πλέον κατακαίει δασική έκταση. Χαρακτηριστικό το συγκλονιστικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Δείτε το βίντεo:

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε στην βόρεια πλευρά του τουριστικού καταλύματος, που υπάρχει και ένα πευκοδάσος, και στη συνέχεια επεκτάθηκε λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, ενώ οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο.

Η φωτιά δεν εκδηλώθηκε στον οικιστικό ιστό του Κρανιδσίου, και δεν κινδύνεψε κάποιο σπίτι ή κάποιος οικισμός.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ