Κολύμβηση: 3 ασκήσεις για καλύτερο σεξ (vid)


H άσκηση κάνει καλό στην υγεία σας, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής σας ζωής

«Η προπόνηση τρεις έως τέσσερις φορές την εβδομάδα μπορεί να βοηθήσει πολύ τη σεξουαλική σας τεχνική, την ευελιξία και την αντοχή σας», λέει ο Pete McCall, MS, φυσιολόγος άσκησης και προσωπικός γυμναστής στο Αμερικανικό Συμβούλιο για την Άσκηση (ACE).

Ποιοι τύποι άσκησης είναι καλύτεροι για το σεξ; Ο McCall συνιστά, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες.

  • Άρση Βαρών

«Η άρση βαρών προκαλεί το σώμα να παράγει τεστοστερόνη, η οποία είναι ο κύριος πρόδρομος για την ανδρική σεξουαλική ορμή», λέει ο McCall, ο οποίος συνιστά να σηκώνετε τόσα βάρη, ώστε να αισθάνεστε κόπωση μέχρι τη 10η επανάληψη. Μάλιστα, ορισμένες μελέτες έχουν συνδέσει τη σύντομη έντονη άσκηση, όπως την άρση βαρών, με αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης. Για να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή, κάντε μερικά push-ups, sit-ups και crunches. Αυτές οι ασκήσεις μυϊκής ανάπτυξης μπορούν να βοηθήσουν στο σεξ ενισχύοντας τους ώμους, το στήθος και τους κοιλιακούς. Η ισχυρή δύναμη του άνω μέρους του σώματος μπορεί να αυξήσει την αντοχή σας αφού αυτοί οι μύες χρησιμοποιούνται κατά τη σεξουαλική επαφή.

  • Kegels

Οι ασκήσεις Kegels μπορούν να βοηθήσουν στην αντοχή και τον έλεγχο τονώνοντας τους μύες του ηβοκοκκυγικού (PC) – αυτούς που σας επιτρέπουν να σταματήσετε τη ροή των ούρων. Έχοντας πάρει το όνομά τους από τον γιατρό του Λος Άντζελες, Άρνολντ Κέγκελ, αυτές οι ασκήσεις ενισχύουν τους μύες στο πυελικό έδαφος του σώματός σας. «Οι άνδρες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ασκήσεις Kegels για να καθυστερήσουν την εκσπερμάτωση συσπώνοντας αυτούς τους μύες λίγο πριν τον οργασμό», λέει ο McCall. Για να κάνετε Kegels, ξεκινήστε διακόπτοντας τη ροή των ούρων όταν πηγαίνετε στην τουαλέτα για να εξοικειωθείτε με τους μύες της περιοχής. Μετά θα μπορείτε να κάνετε Kegels οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε. Μείνετε για 10 δευτερόλεπτα, χαλαρώστε και κάντε όσες περισσότερες επαναλήψεις μπορείτε.

  • Κολύμβηση

Σε μια άλλη μελέτη του Χάρβαρντ με 160 άνδρες και γυναίκες κολυμβητές, συμμετέχοντες στα 60 τους ανέφεραν σεξουαλική ζωή συγκρίσιμη με εκείνων στα 40 τους έτη. Δεδομένου ότι η σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί να είναι μια πράξη αντοχής, το κολύμπι σε μεγάλες αποστάσεις μπορεί να σας κρατήσει. «Το κολύμπι για τουλάχιστον 30 λεπτά τρεις φορές την εβδομάδα θα αυξήσει τη σεξουαλική σας αντοχή», λέει ο McCall. Το κολύμπι είναι επίσης μια εξαιρετική δραστηριότητα για την απώλεια βάρους, η οποία μπορεί επίσης να βοηθήσει στο σεξ. Μια τυχαιοποιημένη μελέτη 110 ανδρών με παχυσαρκία και στυτική δυσλειτουργία διαπίστωσε ότι η απώλεια μόλις 10 τοις εκατό του σωματικού τους βάρους βελτίωσε τη σεξουαλική λειτουργία στο ένα τρίτο των ανδρών.

Ακολουθεί βίντεο:


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ