Έκτακτη προειδοποίηση Αρναούτογλου: «Ραγδαία επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες»


Αλλάζει το σκηνικό του καιρού και μάλιστα ραγδαία τις επόμενες ώρες καθώς η ζέστη θα δώσει τη θέση της σε βροχές και καταιγίδες!

Η αφόρητη ζέστη στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας θα αποτελέσει σύντομα (και απότομα) παρελθόν, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ο έμπειρος προγνώστης με ανάρτησή του στο Facebook έκανε λόγο για πολύ έντονα, κατά τόπους, φαινόμενα, τα οποία μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Παράλληλα, η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Αρναούτογλου σημείωσε πως η επιδείνωση του καιρού θα επηρεάσει αρκετές περιοχές της χώρας την Παρασκευή και το Σάββατο, ενώ τα πιο έντονα φαινόμενα θα εμφανιστούν από το μεσημέρι και μετά.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Φίλες και φίλοι καλημέρα,

Όπως σας είχα ενημερώσει εδώ και πάνω από ένα δεκαήμερο μέσα από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3, επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός το επόμενο 48ωρο (8-9 Ιουλίου) σε αρκετές περιοχές της χώρας!

Κάντε κλικ στο χάρτη για μεγέθυνση για να δείτε τις περιοχές που φαίνεται να επηρεάζονται αύριο Παρασκευή 8/7 και κυρίως (ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ – ΒΡΑΔΥ) περισσότερο, από έντονα καιρικά φαινόμενα τα οποία και χρήζουν προσοχής καθώς είναι ικανά να δημιουργήσουν και προβλήματα.

Οσο πιο πορφυρα τα χρώματα στον χάρτη, τόσο μεγαλύτερη είναι αυτή η πιθανότητα!
Για το Σάββατο 9 Ιουλίου θα υπάρξει νέα ενημέρωση μέσα από τη σελίδα μου στο facebook..

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου»


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ