Mέγκαν-Χάρι: Τι φοβούνται για την κόρη τους Λίλιμπετ – Η μεγάλη τους ανησυχία για το μέλλον της


Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να ανησυχούν ότι η Λίλιμπετ θα «σβηστεί από τη βασιλική ιστορία»

Η κόρη της Mέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, Λίλιμπετ, συνάντησε για πρώτη φορά τη βασιλική οικογένεια πριν από λίγες εβδομάδες, ενώ η οικογένεια επισκέφθηκε το Λονδίνο για τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η Λίλιμπετ, που βαφτίστηκε με το ψευδώνυμο της βασίλισσας, έκανε το πρώτο της ταξίδι από τις ΗΠΑ στη Βρετανία και μάλιστα γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια εκείνες τις μέρες. Γνωρίστηκε λοιπόν με την προγιαγιά της αλλά και τον παππού της, πρίγκιπα Κάρολο, η 96χρονη μονάρχης ωστόσο έθεσε βέτο στις επίσημες φωτογραφίες από τη συνάντηση.

Μετά το «μπλόκο» της βασίλισσας λοιπόν, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ φοβούνται ότι η Λίλιμπετ δεν θα μπορέσει να περάσει περισσότερο χρόνο με την προγιαγιά της και ως αποτέλεσμα θα «διαγραφεί από τη βασιλική ιστορία».

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Nιλ Σον μίλησε σε μια πηγή για την κατάσταση και είπε ότι «σύμφωνα με αυτή την καλά ενημερωμένη πηγή, φαίνεται ότι τόσο ο Χάρι όσο και η Μέγκαν αισθάνονται ότι η κόρη τους θα ξεγραφτεί από την ιστορία. Αν το σκεφτείς λογικά, πότε θα επιστρέψουν στη συνέχεια; Πότε θα υπάρξει η ευκαιρία να έχουν ένα επίσημο πορτρέτο με τη μονάρχη; Και στα 96 τους πρέπει να το δουν λογικά. Το ίδιο και η κόρη τους Λίλιμπετ θα ξανασυναντήσει ποτέ την προγιαγιά της

Δεν είναι σαφές πότε η Μέγκαν και ο Χάρι θα επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο με τα παιδιά τους, αλλά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους για το Ιωβηλαίο της Βασίλισσας έγινε γνωστό ότι το αίτημά τους για μια φωτογραφία της μικρής τους κόρης με την προγιαγιά της δεν έγινε δεκτό.

H Mέγκαν και ο Χάρι με τον πρωτότοκο γιό τους, ΆρτσιΑ.Ρ

Η Sun ανέφερε εκείνη την εποχή ότι οι Σάσεξ ήθελαν μάλιστα να φέρουν έναν φωτογράφο στην πρώτη συνάντηση της «Λίλι» με τη συνονόματή της, αλλά τους είπαν όχι λόγω ανησυχίας για το απόρρητο άλλα και όλων όσων έχουν προηγηθεί μετά την απομάκρυνσή τους απο τη βασιλική οικογένεια.

«Ο Χάρι και η Μέγκαν ήθελαν ο φωτογράφος τους να απαθανατίσει τη στιγμή που η Λίλιμπετ συνάντησε τη βασίλισσα», είπε μια πηγή εκείνη την εποχή. «Αλλά δεν τους έδωσαν καμία πιθανότητα. Ήταν μια ιδιωτική οικογενειακή συνάντηση».
Το ζευγάρι κατέληξε να κυκλοφορήσει μια…μοναχική φωτογραφία της μικρής με αφορμή τα γενέθλιά της:

Κι ενώ τα σχέδια για το επόμενο ταξίδι του «άτακτου» ζεύγους στην Αγγλία είναι άγνωστα, μόλις ανανέωσαν τη μίσθωση στην ιδιοκτησία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Frogmore Cottage.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ