Τραγωδία στην Πάτρα: Τον έδιωξαν από νοσοκομείο που δεν εφημέρευε – Πέθανε από έμφραγμα


Πάτρα: Νεκρός ένας 49χρονος – Έφτασε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» με βαριά συμπτώματα εμφράγματος αλλά τον έδιωξαν επειδή δεν εφημέρευε

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου, στις 12 παρά το βράδυ ένας 49χρονος στην Πάτρα έφθασε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» μόνος του με έντονους πόνους στο στήθος και την πλάτη και δυσκολευόμενος να πάρει ανάσα.

Βγαίνοντας από το αμάξι φτάνει στην είσοδο του νοσοκομείου και τον ενημέρωσαν ότι δεν εφημερεύει και πως θα πρέπει να πάει μόνος του πάλι με το όχημά του στο νοσοκομείο του Ρίου.

Οι συγγενείς του λένε χαρακτηριστικά: «Τον έδιωξαν»

Ο 49χρονος μπαίνει στο αμάξι του αλλά καταλάβαινε ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Αφού βγήκε από τον προαύλιο χώρο ένιωθε ότι δεν έχει αντοχές και κάλεσε άμεσα τον αδερφό του, ο οποίος έτρεξε απευθείας στο σημείο.

Λίγο πριν φτάσουν στο Ρίο ο 49χρονος έχασε τις αισθήσεις του και άφησε την τελευταία του πνοή ενώ μόλις έφθασαν ήταν ήδη νεκρός.

Η οικογένειά του ζήτησε παρέμβαση εισαγγελέα σχετικά με το περιστατικό ενώ παράλληλα εκφράζει απορίες σχετικά με τα πρωτοκολλά σε έκτακτα συμβάντα.

«Είναι δυνατόν να αφήνουν έναν άνθρωπο με τέτοια συμπτώματα να πεθάνει και να του λένε φύγε; Τι έχει μεγαλύτερη σημασία; Η ανθρώπινη ζωή ή το γράμμα του τύπου; Ζητάμε την άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα εδώ και τώρα ώστε να μην χαθούν άλλες ανθρώπινες ζωές με αυτό τον απίστευτο τρόπο και να δικαιωθεί ο δικός μας άνθρωπος», σχολίασε ο σύζυγος της αδελφής του άτυχου 49χρονου, μιλώντας στο thebest.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ