Αδύνατη η βόλτα σε μεγάλη ακτίνα πέριξ της Κυανής Ακτής


Μια περίεργη κατάσταση διαδραματίζεται τις τελευταίες εβδομάδες στην Κυανή Ακτή στην Πρέβεζα, με τα σκυλιά που όσο πάνε και αυξάνονται σε αριθμό έχοντας φτάσει έως και τα δέκα τουλάχιστον.

Κινούνται σε ομάδα και το πεδίο δράσης τους περικλείεται από το μνημείο του Ναύτη, την Κυανή Ακτή, το κάστρο, τον κυκλικό κόμβο προς Παντοκράτορα.

Μετά τις καταγγελίες για επιθέσεις που καταγράφηκαν το τελευταίο διάστημα δεν έχει υπάρξει κάποιο νέο κρούσμα.

Είχε γίνει λόγος για την μεταφορά ενός εκ των ζώων.

Ωστόσο, πολίτες της πόλης κάνουν λόγο για μη ύπαρξη κρουσμάτων αφού, μειώθηκαν δραματικά οι περιπατητές που επέλεγαν την Κυανή Ακτή.

Αν και κάποιοι περπατούν πλέον στην πλευρά πάνω από την Κυανή Ακτή, μαρτυρίες για «μετακίνηση» των σκυλιών και σε εκείνη την περιοχή, την καθιστούν και αυτή απαγορευτική.

Σύμφωνα με πολίτες «σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει λόγος για βόλτα με το κατοικίδιο- σκύλο» αφού εάν τύχει και η ομάδα των «αλητών» το αντιληφθεί αυτό που θα ακολουθήσει είναι «τα πόδια στην πλάτη και τρέχουμε» θα πει χαρακτηριστικά συμπολίτης.

Η απορία βέβαια που προκαλείται είναι τι θα συμβεί σε λίγους μήνες που η περιοχή θα γεμίσει από κολυμβητές.

Θα μου πείτε είναι πολύ νωρίς ακόμα, ωστόσο εάν θα κινηθούν κάποιες διαδικασίες τότε, γιατί να μην γίνουν από τώρα για να μπορούν να απολαμβάνουν οι κάτοικοι αυτής της πόλης την βόλτα τους στην περιοχή…

Επιμέλεια: Γιώργος Ευσταθίου

ΠΗΓΗ

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ