Πέθανε η Ιβάνα Τραμπ


Σε ηλικία 73 ετών άφησε την τελευταία της πνοή η Ιβάνα Τραμπ, πρώτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ

Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι πέθανε η πρώην σύζυγός του, Ιβάνα, σε ηλικία 73 ετών.

Στις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν για ένα περιστατικό καρδιακής ανακοπής σε διαμέρισμα στην East 64 Street στο Μανχάταν, όπου ζούσε η Ivana. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της, όπως αναφέρει το ABC.

«Η μητέρα μας ήταν μια φανταστική γυναίκα, μια αθλήτρια παγκόσμιας κλάσης, μια αέναη ομορφιά, μια σπουδαία φίλη», ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειας Τραμπ.

«Η Ιβάνα Τραμπ ήταν μια μαχήτρια. Κατάφερε να ξεφύγει από το κομμουνισμό και να έρθει στη χώρα μας. Έμαθε τα παιδιά την συμπόνοια και την αποφασιστικότητα. Θα μας λείψει, στα τρία παιδιά της και στα δέκα εγγόνια της», καταλήγει η ανακοίνωση.

Από την μεριά του, ο Ντόναλντ Τραμπ, μέσα από την πλατφόρμα Truth Social, ανέφερε για την Ιβάνα Τραμπ:

«Ήταν μια υπέροχη, όμορφη και εκπληκτική γυναίκα που έζησε μια εμπνευσμένη ζωή. Είμαι υπερήφανος για τα τρία παιδιά που αποκτήσαμε μαζί, τον Ντόναλντ Τζούνιορ, την Ιβάνκα και τον Έρικ. Ήταν περήφανη για εκείνους όπως ήμασταν όλοι για εκείνη».

Η Ιβάνα Τραμπ μεγάλωσε στην πρώην Τσεχοσλοβακία και παντρεύτηκε τον μεγιστάνα και πρώην πλανητάρχη, Ντόναλντ Τραμπ το 1977. Το ζευγάρι χώρισε το 1992.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ