Ασκήσεις σεξ: 5 ασκήσεις που αποδεδειγμένα αυξάνουν τη libido


Το σωστό πρόγραμμα άσκησης μπορεί να αλλάξει εντελώς τη ζωή σας προς το καλύτερο. Μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, να γίνετε πιο δυνατοί, να απολαύσετε καλύτερη υγεία και να είστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Την ίδια ώρα, είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η σωματική δραστηριότητα βοηθά στην τόνωση της λίμπιντο.

Ρίξτε μια ματιά σε πέντε διαφορετικές ασκήσεις που μπορείτε να προσθέσετε στη ρουτίνα σας, οι οποίες όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο υγιείς, αλλά θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε τη σεξουαλική σας ζωή καλύτερα!

  • Γιόγκα- Υπάρχουν τόσα πολλά οφέλη από αυτήν την αρχαία πρακτική και η βελτιωμένη σεξουαλική απόδοση είναι ένα από αυτά. Έρευνα έχει βρει ότι η τακτική πρακτική της γιόγκα μπορεί να βοηθήσει στην πρόωρη εκσπερμάτιση στους άνδρες και στη βελτίωση της σεξουαλικής λειτουργίας στις γυναίκες. Αυτό περιλαμβάνει την επιθυμία, τη διέγερση, τους οργασμούς και τη λίπανση.
  • Προπόνηση δύναμης- Η χρήση ζωνών αντίστασης ή βαρών για την αύξηση των μυών μπορεί να ενισχύσει τη λίμπιντο περισσότερο από ό,τι οι ασκήσεις cardio από μόνες τους.
  • Kegels- Οι ασκήσεις Kegel έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην ενίσχυση των μυών του πυελικού εδάφους, αλλά οι μελέτες δείχνουν επίσης ότι μπορούν να βοηθήσουν στην τόνωση της λίμπιντο τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Για τις γυναίκες, μπορούν να βελτιώσουν τον οργασμό, ενώ στους άνδρες, μπορεί να βοηθήσουν στην καθυστέρηση της εκσπερμάτισης.

  • Κολύμπι- Το τακτικό κολύμπι, μόλις τρεις φορές την ημέρα για 30 λεπτά, μπορεί να βοηθήσει στη σεξουαλική ορμή και μπορεί να βελτιώσει την αντοχή κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Μπορεί επίσης να οδηγήσει σε υγιή απώλεια βάρους, η οποία είναι γνωστό ότι βελτιώνει επίσης τη σεξουαλική αντοχή.
  • Περπάτημα- Καθημερινές βόλτες μόλις 30 λεπτών μπορούν να συμβάλουν πολύ στην υγεία σας—και στη σεξουαλική σας ζωή. Μελέτες έχουν δείξει ότι μόνο 30 λεπτά περπατήματος μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο στυτικής δυσλειτουργίας στους άνδρες. Μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην υγιή μείωση του βάρους, καθώς επίσης και να ενισχύσουν τη σεξουαλική ορμή και αντοχή.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ