Μέγκαν Μαρκλ: «Η Κέιτ Μίντλετον δεν με καλωσόρισε στη βασιλική οικογένεια» – Νέες αποκαλύψεις


Η «Εκδίκηση» ένα νέο βιβλίο για τη βασιλική οικογένεια περιγράφει λεπτομερώς την είσοδο της Μέγκαν Μαρκλ στη βασιλική οικογένεια, φέρνοντας στο φως μυστικά, έριδες και κρίσεις

Η Μέγκαν Μαρκλ παραπονέθηκε κάποτε ότι η Κέιτ Μίντλετον δεν την καλωσόρισε στη βασιλική οικογένεια, σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο. Το «Revenge», ένα νέο βιβλίο για τη βασιλική οικογένεια με την υπογραφή του Toμ Μπάουερ, περιγράφει λεπτομερώς την είσοδο της δούκισσας του Σάσεξ στη βασιλική οικογένεια.

Το βιβλίο με τίτλο «Η Εκδίκηση: Η Μέγκαν, ο Χάρι και ο πόλεμος μεταξύ των Ουίνδσορ», που κυκλοφόρησε την Πέμπτη (21/7), περιγράφει λεπτομερώς τη ζωή της Μέγκαν Μαρκλ πριν και μετά την ένταξη στο βασιλικό οίκο και τη σχέσης της με τα μέλη του.

«Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα παραπονέθηκε ότι η Κέιτ δεν την καλωσόρισε επαρκώς. Η διαφορά στο υπόβαθρο και την εμπειρία τους τις έκανε απίθανες αδελφές ψυχές. Δεν μπορούσε να υπάρξει μεγάλη οικειότητα», γράφει ο Μπάουερ στο βιβλίο.

Ο Μπάουερ πρόσθεσε ότι ήταν σύνηθες για τη Μαρκλ να μην ανέχεται γυναίκες με «εντελώς διαφορετικά συμφέροντα» και ότι η Μίντλετον θεωρούνταν «ένας αντίπαλος που έπρεπε να υπολογίσει».

O συγγραφέας λέει στη συνέχεια ότι η Μίντλετον απογοητευόταν ολοένα και περισσότερο με την προσέγγιση της Μαρκλ στα βασιλικά καθήκοντα. Σε αντίθεση με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, που κρατούσαν τις απόψεις τους για τον εαυτό τους και αντιμετώπιζαν τα βασιλικά καθήκοντα με προσοχή, έγραψε ο Μπάουερ, η Μαρκλ είχε δεσμευτεί να «κάνει πάταγο».

«Η Κέιτ είχε εκνευριστεί από τη γειτόνισσα της», έγραψε ο Μπάουερ. «Σε αντίθεση με τη δική της επιφυλακτική προσέγγιση για να “μάθει τις ισορροπίες” πριν αναλάβει βασιλικά καθήκοντα, η Μέγκαν έτρεχε, αλλά ποιος ήταν ο προορισμός της; Και με ποιον έτρεχε; Κατάλαβαινε άραγε ότι η βασιλική οικογένεια έτρεχε μαζί υπό τη μονάρχη κι όχι ως ανταγωνιστικά άτομα;»

Οι φήμες για τη δύσκολη σχέση των δύο γυναικών υπήρχαν από τότε που η Μαρκλ παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Χάρι το 2018. Αρχικά, φαινόταν ότι οι δύο γυναίκες θα συνεργάζονταν στενά, καθώς η Μαρκλ είχε ενταχθεί στο Βασιλικό Ίδρυμα του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ και του Πρίγκιπα Χάρι μετά τον γάμο της με τον Χάρι.

Αλλά τον Μάρτιο του 2019, οι Σάσεξ ανακοίνωσαν ότι θα χωρίσουν το γραφείο τους από τους Κέιμπριτζ και τον Ιούνιο ανακοίνωσαν ότι εγκαταλείπουν τη φιλανθρωπική οργάνωση για να δημιουργήσουν τη δική τους. Η Μαρκλ μίλησε για τη Μίντλετον κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην Όπρα Γουίνφρεϊ τον Μάρτιο του περασμένου έτους, λέγοντας ότι η κουνιάδα της την έκανε να κλάψει για τα φορέματα των παράνυμφων πριν από τον βασιλικό της γάμο, παρά τις αναφορές ότι συνέβη το αντίθετο.

«Και δεν το λέω αυτό για να απαξιώσω σε κανέναν, γιατί ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα του γάμου και ήταν στενοχωρημένη για κάτι. Αλλά το παραδέχθηκε, μου ζήτησε συγγνώμη και μου έφερε λουλούδια και ένα σημείωμα ζητώντας συγγνώμη », είπε η Μαρκλ. Στο βιβλίο του ο Μπάουερ ισχυρίζεται οτι ήταν η Μέγκαν εκείνη που είχε κάνει τη σύζυγο του πρίγκηπα Ουίλιαμ να κλάψει.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ