«Δράκουλας»: Επετειακή προβολή στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας για καλό σκοπό


Οι θεατές που θα παρευρεθούν στην επετειακή προβολή της ταινίας του Κόπολα, καλούνται να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Πεντέλης. 

Το Σάββατο 23 Ιουλίου 2022, στο πλαίσιο του 12ου Athens Open Air Film Festival, θα γίνει στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας μια ξεχωριστή προβολή του «Δράκουλα» του Φράνσις Φορντ Κόπολα με αφορμή την επέτειο των 30 χρόνων από την πρεμιέρα της ταινίας.

Μάλιστα, μετά τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην Πεντέλη και τις ευρύτερες περιοχές, η επετειακή προβολή αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνέχεια κοινής απόφασης του Φεστιβάλ με τον Δήμο Πεντέλης, ως μια προσφορά πολιτιστικής διεξόδου για το κοινό και ως ένδειξη αλληλεγγύης.

Ειδικότερα, οι διοργανωτές καλούν τους θεατές που θα παρευρεθούν στην προβολή και επιθυμούν να συμπαρασταθούν εμπράκτως στους κατοίκους της περιοχής, να συνεισφέρουν με τα κάτωθι είδη πρώτης ανάγκης:

– Ισοτονικά Αναψυκτικά
– Προϊόντα ξηράς τροφής
– Φαρμακευτικές αλοιφές για εγκαύματα
– Ηλεκτρολύτες

Το Φεστιβάλ αναλαμβάνει, σε συνεργασία με τον Δήμο Πεντέλης, να συγκεντρώσει και διανείμει τα ανωτέρα είδη στο κλιμάκιο εθελοντών, που συνδράμει στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.

H προβολή πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Midnight Express. Προλογίζουν ο Άκης Καπράνος και ο Πάνος Γκένας.

Στην ταινία πρωταγωνιστοί οι: Γκάρι Όλντμαν, Γουινόνα Ράιντερ, Κιάνου Ριβς, Άντονι Χόπκινς, Σέιντι Φροστ.

Πότε: Σάββατο 23 Ιουλίου στις 21:30
Πού: Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας – Τέρμα οδού Λόρδου Βύρωνα, Πεντέλη


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ