Chris Hemsworth και Elsa Pataky: Το πιο fit ζευγάρι του Χόλιγουντ


Επειδή ο Chris Hemsworth παίζει πάντα τον σούπερ ήρωα δεν σημαίνει ότι η γυναίκα του κάθεται και τον χαζεύει τρώγοντας ποπ κορν. Το αντίθετο. Η 42χρονη Ισπανίδα Elsa Pataky, ηθοποιός, μοντέλο και σύζυγος του Hemsworth τα τελευταία επτά χρόνια είναι κι αυτή super-fit. Και αυτό αναδεικνύεται κάθε φορά που τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν και σ’ αυτήν.

“Πράγματι, η Elsa έχει είναι σε καλύτερο επίπεδο καρδιοαναπνευστικής αντοχής και δεξιοτήτων κινήσεων και ευλυγισίας, χάνει πολύ πιο γρήγορα τα περιττά κιλά από μένα και αυτό είναι κάπως ενοχλητικό μερικές φορές”, ομολόγησε ο Hemsworth σε κοινή συνέντευξη με τη γυναίκα του στο Entertainment Tonight. “Έχουμε τον ίδιο προπονητή, έναν φίλο μου από το σχολείο με τον οποίο μεγαλώσαμε μαζί και πολύ συχνά μου κάνει καζούρα : “Ξέρεις κάτι, Chris; Η Elsa είναι πολύ πιο fit από ότι ο ίδιος ο Thor”. Και μου ρίχνει εφτά χρόνια”, ομολογεί ο Hemsworth.

Η Elsa Pataky παραμένει σε φόρμα κάνοντας προπόνηση kick boxing, κολύμβηση, γιόγκα και σταθερό ποδήλατο κάθε μέρα, ενώ ακολουθεί τον Chris στις προπονήσεις με βάρη στο γυμναστήριο τέσσερις φορές τη βδομάδα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Entrenando con @fitsartorius! Cuidadin ?? training with @fitsartorius, watch out! #desafiomax #fitness #workout #kicks ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) στ

ις

Ο Hemsworth έχει πει σε άλλη συνέντευξή του στο E! News ότι όσες φορές έχει ακολουθήσει το δικό της πρόγραμμα kick boxing, εγκαταλείπει στον τέταρτο ή πέμπτο γύρο, αλλά η γυναίκα του βγάζει με άνεση όλο το πρόγραμμα. “Είναι αμείλικτη, δεν παραιτείται. Και σχεδόν πάντα με βγάζει νοκ άουτ”, είπε.

Το βέβαιο είναι ότι υπάρχουν τεράστια οφέλη αν γυμνάζεσαι μαζί με έναν παρτενέρ, ειδικά αν αυτός είναι η γυναίκα σου. Μια μελέτη από το Τμήμα Κινησιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα διαπίστωσε ότι τα ζευγάρια που αθλούνται ξεχωριστά είχαν ποσοστό εγκατάλειψης γυμναστικής κατά 43% μέσα σε ένα χρόνο, ενώ όσοι πήγαιναν στο γυμναστήριο μαζί εμφάνισαν μόνο 6,3% ποσοστό εγκατάλειψης. Η ίδια μελέτη αναφέρει επίσης ότι όσο περισσότερο χρόνο προπονείται μαζί ένα ζευγάρι, τόσο αυξάνεται η αλληλοεκτίμηση, τόσο καλύτερα μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε είδους πρόκληση της ζωής από κοινού, τόσο συχνότερο και καλύτερο είναι το σεξ μεταξύ τους.



ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ