Κύπρος: Ψαράς εντοπίστηκε νεκρός στην περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού


Κύπρος – Όλες οι ειδήσεις: Την τελευταία του πνοή άφησε ενώ ψάρευε το απόγευμα της Τρίτης (2/8) 72χρονος στην Πέτρα του Ρωμιού.

Ο ηλικιωμένος άντρας μετέβη με το αυτοκίνητο του, μεταφέροντας και την βάρκα του από την Λεμεσό όπου διαμένει στην περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού, προκειμένου να ψαρέψει όπως έπραττε συχνά, με την χρήση καλαμιού.

Όταν οι ώρες περνούσαν όμως και ο ίδιος δεν απαντούσε στις κλήσεις των οικείων του, αυτοί ανησύχησαν και ενημέρωσαν την Αστυνομία. Μέλη της δύναμης που μετέβησαν στην περιοχή, εντόπισαν το αυτοκίνητο του 72χρονου με το κινητό εντός αυτού, ενώ στη συνέχεια εντόπισαν και τον ίδιο να είναι αναίσθητος στη θάλασσα, πολύ κοντά στην ακτή, ενώ η βάρκα βρισκόταν σε κοντινή απόσταση μέσα στη θάλασσα.

Ο άτυχος ψαράς μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρός. Μέλη του ΤΑΕ Πάφου επιθεώρησαν τη σορό του 72χρονου χωρίς να εντοπίσουν εξωτερικές κακώσεις ή άλλες ύποπτες ενδείξεις και απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Οι οικείοι του ανέφεραν ότι ο 72χρονος είχε ιατρικό ιστορικό με καρδιακές παθήσεις και εκτιμάται ότι αυτό πιθανότατα προκάλεσε και τον θάνατο του. Τα ακριβή αίτια θα διαπιστωθούν μετά τη διενέργεια της νενομισμένης νεκροτομής.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ