Βόλος: Άνδρας απειλούσε τη σύντροφό του κυνηγώντας την με κατσαβίδι μπροστά στο παιδί τους


Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στον Βόλο. 26χρονη γλίτωσε τελευταία στιγμή από τα χέρια του συντρόφου της. «Θα πάθεις ό,τι και οι άλλες γυναίκες που δείχνουν οι ειδήσεις»

Στιγμές φόβου για ακόμα μια γυναίκα, η οποία κινδύνεψε από τα χέρια του συντρόφου της, αυτή τη φορά στον Βόλο. Το βράδυ της Κυριακής 7 Αυγούστου μια 26χρονη μητέρα έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον άντρα της μπροστά στα μάτια του ανήλικού παιδιού τους.

Σύμφωνα με το gegonota.news ο 36χρονος κυνηγούσε τη γυναίκα με ένα κατσαβίδι με σκοπό να την σκοτώσει. Της φώναξε «Θα πάθεις ό,τι και οι άλλες γυναίκες που δείχνουν οι ειδήσεις» και την χτύπησε στο πρόσωπο και στα χέρια. Η 26χρονη στην προσπάθειά της να του ξεφύγει τραυματίστηκε στο πόδι, πιθανόν από σπασμένο βάζο όμως πρόλαβε και ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι αρχές κατέφθασαν άμεσα στην οικεία και συνέλαβαν τον 36χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε την Δευτέρα 8 Αυγούστου στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με την κατηγορία άσκησης ενδοοικογενειακής σωματικής βίας, ενδοοικογενειακής σωματικής απειλής και εξύβρισης. Έως σήμερα κρατείται στις αρχές ενώ σήμερα θα οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο για να απολογηθεί.

Όπως φαίνεται ο 36χρονος έχει εκδηλώσει και στο παρελθόν βίαιη συμπεριφορά εις βάρος της συντρόφου του, με την οποία συζούν και έχουν μαζί ένα ανήλικο παιδί. Η 26χρονη μάλιστα φαίνεται να είπε στις αρχές ότι συγχωρούσε τη βίαιη συμπεριφορά του φίλου της πιστεύοντας ότι θα λήξει όλο μόλις αντιμετώπιζαν κάποια οικονομικά προβλήματα. Όμως το βράδυ της Κυριακής το ποτήρι ξεχείλισε και ευτυχώς η γυναίκα πρόλαβε να καλέσει την αστυνομία.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ