Η Coca-Cola HBC εξαγοράζει την Three Cents


Η Coca-Cola HBC ανακοίνωσε σήμερα ότι η θυγατρική της, CC Beverages Holdings II BV, κατέληξε σε συμφωνία για την εξαγορά της ESM Effervescent Sodas Management Limited (Three Cents) από την SICC Holding Limited, θυγατρική κατά 100% της IDEAL Holdings.

Η συμφωνία έκλεισε με enterprise value στα 45 εκατ. ευρώ, και υπόκειται σε συγκεκριμένες προσαρμογές ως προς το κλείσιμο. Η ολοκλήρωση της συναλλαγής αναμένεται το δεύτερο εξάμηνο του 2022 υπό την προϋπόθεση λήψης των σχετικών εγκρίσεων.

Η εταιρεία είναι ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς σειράς προϊόντων με την επωνυμία Three Cents, ροφήματα κατασκευασμένα χωρίς συντηρητικά ή τεχνητές χρωστικές.

Η Three Cents ιδρύθηκε το 2014 από τους Γιώργο Μπάγκο, Δημήτρη Νταφόπουλο, Γιώργο Τσιρίκο και Βασίλη Καλαντζή, μια ομάδα bar tenders και επαγγελματιών F&B. Από την ίδρυσή της, η μάρκα καθιερώθηκε γρήγορα ως ένα super-premium προϊόν.

Ως μέρος της συναλλαγής, η ιδρυτική της ομάδα θα παραμείνει στην εταιρεία και θα συνεχίσει να προωθεί τη μάρκα, παρέχοντας την ηγεσία και το όραμά της.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ