Σχέσεις: Tips για να ξεπεράσετε γρήγορα τον πρώην σας


Πολλές φορές μετά από πολλά χρόνια ερωτικής σχέσης, η σχέση τελειώνει για διάφορους λόγους. Δεν είναι εύκολο να βγεις από αυτή τη σχέση. Πολλοί άνθρωποι ζουν σε αμφιβολίες και ψυχική αστάθεια και δεν μπορούν να ξεχάσουν τον πρώην τους ακόμα και μετά τον χωρισμό. Αυτή η πληγή τους επηρεάζει τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Πώς να βγείτε από αυτό το χάος;

5 Tips για να ξεπεράσετε τον πρώην σας

  • Κόψτε κάθε επαφή. Εάν αποφασίσετε να χωρίσετε, προσπαθήστε να κόψετε κάθε επαφή με τον πρώην σας. Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να σώσουν φιλίες μετά από έναν χωρισμό. Αλλά να θυμάστε, πολλοί άνθρωποι μπορεί να μην έχουν την ωριμότητα που απαιτείται για να κάνουν τον πρώην σύντροφό τους. Εάν υπάρξει επαφή, θα είναι δύσκολο να απομακρυνθείτε από αυτή την υποχώρηση.
  • Δημιουργικές εργασίες. Μια σχέση είναι μια ελπίδα για το μέλλον, επομένως ένας χωρισμός δεν είναι ποτέ ευχάριστος. Σε πολλές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια του χωρισμού, ο εγκέφαλος προσπαθεί να μειώσει το άγχος ξεχνώντας τις κακές αναμνήσεις και ανασύροντας τις χαρούμενες αναμνήσεις. Ακόμα κι αν δεν σας αρέσει αυτή τη στιγμή, προσπαθήστε να εμπλακείτε σε κάποια δημιουργική δουλειά. Όχι μόνοι, αφιερώστε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους αυτή τη φορά.
  • Εστιάστε στο παρόν. Σε πολλές περιπτώσεις, η πληγή που δεχόμαστε από στενούς ανθρώπους προκαλεί θυμό. Ο θυμός γεννά μίσος. Αλλά τίποτα από αυτά δεν είναι πολύ καλό για την ψυχική υγεία. Προσπαθήστε να συμβιβαστείτε με το παρελθόν. Αν προσκολληθείς στο παρελθόν, δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις στη ζωή.
  • Αγάπα τον εαυτό σου. Δεν έχει νόημα να κατηγορείς τον εαυτό σου ή να βρίσκεις λάθη μετά από έναν χωρισμό. Είναι πιο σημαντικό να αγαπάς τον εαυτό σου από αυτό. Μπορείτε να επισκεφτείτε κάποιο μέρος για να χαλαρώσετε. Θα δείτε ότι μπορείτε να βγείτε πολύ από το καταφύγιο.

  • Μπλοκάρετε τον πρώην σας. Εάν ο πρώην σας είναι στα social media σας, είναι καλύτερο να τον αποκλείσετε από παντού. Με τις φωτογραφίες του και την καθημερινή του ροή να αιωρούνται συνεχώς στο τηλέφωνό σας, δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τις στιγμές που περάσατε μαζί του.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ