Φρίκη στην Κύπρο: Αλεπού βρέθηκε κρεμασμένη πάνω σε πινακίδα – Έρευνα από τις Αρχές


Κύπρος – Όλες οι ειδήσεις: Νεκρή αλεπού εντοπίστηκε από πολίτη κρεμασμένη πάνω σε πινακίδα στον δρόμο που οδηγεί στο εξωκλήσι του Αγίου Ιωάννη στην περιοχή Πεντακώμου – Στα χέρια της Υπηρεσίας Θήρας του Επαρχιακού Γραφείου Λεμεσού βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (10/8) η υπόθεση.

Το φρικτό γεγονός έφερε στο φως ο ραδιοσταθμός Κανάλι 6, μετά και την καταγγελία πολίτη. Στη συνέχεια ενημερώθηκε το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου. Ακολούθως η υπόθεση καταγγέλθηκε από πολίτη στον Αστυνομικό Σταθμό Μονής. Τα μέλη της Δύναμης παρέλαβαν τη νεκρή αλεπού και στη συνέχεια την παρέδωσαν στην Υπηρεσία Θήρας.

Για το θέμα μίλησε στον «Φιλελεύθερο», ο λειτουργός της Υπηρεσίας Θήρας της επαρχίας Λεμεσού, Μηνάς Σταυρινίδης, ο οποίος ανέφερε ότι η νεκρή αλεπού θα μεταφερθεί σήμερα στο Κτηνιατρείο Λεμεσού όπου θα εξεταστεί από κτηνίατρο για να διαπιστωθεί εάν φέρει τραύμα από πυροβολισμό ή εάν έχει κτυπηθεί από κάποιο όχημα ή ακόμη αν έχει δηλητηριαστεί.

Σημείωσε πως οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη σε συνεργασία με τις αστυνομικές Αρχές έτσι ώστε να εντοπιστούν και οι υπεύθυνοι για αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Σε ανακοίνωση του το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου αναφέρει πως αναμένουν τις έρευνες από πλευράς Αστυνομίας και Υπηρεσίας Θήρας για να διαπιστωθεί τι ακριβώς και έγινε και πώς η αθώα αλεπού βρήκε αυτό τον τραγικό θάνατο.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ