Λαίδη Λουίζ Ουίνδσορ: Η Βρετανίδα γαλαζοαίματη που θεωρείται «το μυστικό όπλο του παλατιού»


Μετά την παύση του πρίγκιπα Άντριου από τα βασιλικά του καθήκοντα και την αποχώρηση του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ από το παλάτι, το Μπάκιγχαμ ψάχνει νέα πρόσωπα – Γνωρίζοντας καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας, οι υπεύθυνοι επικοινωνίας του Παλατιού εναποθέτουν τις ελπίδες τους τόσο στους διαδόχους του θρόνου Ουίλιαμ και Κέιτ αλλά και σε ένα νεότερο μέλος – Την εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, Λαίδη Λουίζ Ουίνδσορ, κόρη του πρίγκιπα Εδουάρδου και της Κόμισσας του Ουέσεξ

Λίγο η ομοιότητα της με την γιαγιά της βασίλισσα Ελισσάβετ, λίγο το πάθος της για την οδήγηση άμαξας όπως ο παππούς της Φίλλιπος αλλά και εξαιρετική ανατροφή της έχουν κάνει την νεαρή Λαίδη Λουίζ Ουίνδσορ να θεωρείται ως η νέα αγαπημένη του Παλατιού αλλά και το νέο «μυστικό όπλο της βρετανικής μοναρχίας», αφού προάγει ένα υγιές πρότυπο.

Πριν από μερικά χρόνια, αν η λαίδη Λουίζ Γουίνδσορ περπατούσε στους δρόμους τους Λανδίνου θα περνούσε απαρατήρητη από τους περαστικούς. Η 18χρονη, που εμφανίζεται συχνά με κάντρι κάσουαλ ή πριμ φορέματα, πέρασε τα παιδικά της χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μεγαλώνοντας στο καταπράσινο περιβάλλον του σπιτιού της οικογένειας Bagshot Park, αξίας 30 εκατομμυρίων λιρών, λίγα μόλις μίλια από το κάστρο του Ουίνσδορ.

Το δημοσίευμα της Daily Mail.

Όμως τα χρόνια πέρασαν και Λαίδη Λουίζ ξεκίνησε να αναλαμβάνει ολοένα και πιο ενεργό δημόσιο ρόλο καθώς οι γονείς της, ο Πρίγκιπας Εδουάρδος και η Κόμισσα του Ουέσεξ, ανέβηκαν στη βασιλική βαθμίδα μετά την… αναγκαστική αποχώρηση του πρίγκιπα Άντριου και την αποχώρηση του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ.

Η νεαρή γαλαζοαίματη έδωσε το παρόν και στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου καθήμενη στις πρώτες θέσεις (με τους γονείς της) στους Αγώνες της Κοινοπολιτείας και έκανε το επιτυχημένο τηλεοπτικό της ντεμπούτο σε ένα ντοκιμαντέρ για τον αγαπημένο της παππού, τον Δούκα του Εδιμβούργου.

AP17329816843.jpg
Η Λαίδη Λουίζ Ουίνδσορ με την μητέρα της.AP

Σύμφωνα με την Daily Mail έχει γίνει τόσο γνωστή στο βρετανικό κοινό σε σημείο να την αναγνωρίζουν οι πελάτες του Κέντρου Κήπου όπου εργάζεται για 6,63 £ την ώρα.

Τώρα η Lady Louise προετοιμάζεται για το επόμενο κεφάλαιο της ως φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του St Andrews, όπου ο ξάδερφός της πρίγκιπας Ούλιαμ γνώρισε τη μελλοντική σύζυγό του.

Η Lady Louise με την οικογένειά της.

Ενώ μένει να δούμε πώς θα αλλάξει ο ρόλος της όσο είναι στο πανεπιστήμιο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η γιαγιά της η βασίλισσα Ελισσάβετ «θα παρακολουθεί περήφανα κάθε βήμα της διαδρομής».

Σε αντίθεση με τα μεγαλύτερα ξαδέρφια της, πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, η Λουίζ μπόρεσε να δει πολλούς τους παππούδες της να μεγαλώνουν αφού ζούσε μόλις 11 μίλια από το Ουίνσδορ και είχε το πλεονέκτημα να γεννηθεί την εποχή που η Βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος μείωσαν τα μακρινά ταξίδια τους.

Ο Πρίγκιπας Εδουάρδος και η Κόμισσα του Ουέσεξ θέλησαν να χαρίσουν στην κόρη και τον γιο τους Τζέιμς, μια «κανονική» παιδική ηλικία με φίλους στο σχολείου και εξωσχολικές δραστηριότητες.

Στην κηδεία του παππού της.

Η Λαίδη Λουίζ, η οποία γεννήθηκε με εσωτροπία, μια πάθηση που κάνει τα μάτια να στρέφονται προς τα μέσα, υποβλήθηκε σε επέμβαση το 2013 με αποτέλεσμα να διορθωθεί η όρασή της. Στη συνέχεια γράφτηκε στο St George’s School, στο Windsor Castle, πριν μετακομίσει στο St Mary’s School Ascot από το ένατο έτος της ηλικίας της.

Πολλοί βασιλικοί αναλυτές σημείωσαν την ομοιότητά της με τη βασίλισσα Ελισσάβετ στην ίδια ηλικία ενώ λόγω του παππού της, του Δούκα του Εδιμβούργου, που ανακάλυψε το πάθος της για την οδήγηση άμαξας.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ