“Πάρε με αγκαλιά…” – Η συγκινητική έκκληση του παρ’ ολίγον αυτόχειρα στη Γέφυρα Ρίου – Αντίρριου

Επί ώρα στεκόταν ένα βήμα από το κενό, βρισκόταν έξω από προστατευτικά κιγκλιδώματα της Γέφυρας Ρίου Αντίρριου “Χαρίλαος Τρικούπης”, έχοντας εκφράσει την πρόθεση να δώσει τέλος στη ζωή του

Οι δυνάμεις του φέρεται να αρχίζουν να το εγκαταλείπουν με την κόπωση να είναι πλέον εμφανής, ενώ η επικοινωνία με τον διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ, που προσπαθεί να τον μεταπείσει βρίσκεται σε εξέλιξη.

Με την πλάτη στραμμένη στην θαλάσσια περιοχή, όπως αποκαλύπτει το tempo24.news, απευθύνεται σε Ανώτατο Αξιωματικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας που βρίσκεται στο σημείο…”Πάρε με αγκαλιά” του λέει και εκείνος ικανοποιεί χωρίς δεύτερη σκέψη την επιθυμία του. Αστυνομικός και ο 35χρονος παρολίγον αυτόχειρας, βρίσκονται σφιχτοαγκαλιασμένοι και έτσι δίνεται τέλος, στην περιπέτεια του.

Το δράμα πίσω από την απόπειρα αυτοκτονίας 35χρονου από τη Γέφυρα Ρίου – Αντίρριου

Ο άνδρας με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία. όπως έγραψε χθες το tempo24.news, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει λόγω ερωτικής απογοήτευσης που σε συνδυασμό με την πρόσφατη απώλεια της μητέρας τους, επιδείνωσε την ήδη βεβαρημένη ψυχολογία του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here