Καλιφόρνια: Ηλικιωμένος μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο και έριξε το ΙΧ του σε σούπερ μάρκετ


Ένας 88χρονος στην Καλιφόρνια πάτησε κατά λάθος γκάζι και οδήγησε το αυτοκίνητό του πάνω σε ένα σούπερ μάρκετ.

Ένα ασύλληπτο περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης γύρω στις 16:00 (τοπική ώρα) στην Καλιφόρνια όταν ένας 88χρονος πάτησε κατά λάθος το γκάζι και οδήγησε το αυτοκίνητό του κατευθείαν πάνω σε ένα σούπερ μάρκετ.

Ο ηλικιωμένος προσπάθησε να φρενάρει το όχημα του (σ.σ. γκρι Toyota Avalon) αλλά έκανε ακριβώς το αντίθετο, επιτάχυνε και «εισέβαλε», τελικά, στο κατάστημα.

Ο άνδρας σταμάτησε μπροστά από το ταμείο του καταστήματος. Η αστυνομία δήλωσε ότι «ο ηλικιωμένος οδηγός κινούνταν με σημαντική ταχύτητα όταν σημειώθηκε σύγχυση με τα πεντάλ και βρέθηκε μέσα στο κατάστημα, με αρκετούς ανθρώπους να βρίσκονται ακόμη σε αυτό».

Μεταξύ των οκτώ τραυματιών ήταν ένα παιδί πέντε ετών και ένας υπάλληλος του καταστήματος. Τέσσερις από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο, αλλά όλοι είχαν τις αισθήσεις τους, σύμφωνα με τμηματάρχη της τοπικής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο αρχιφύλακας του τμήματος του σερίφη της κομητείας Αλαμέντα, δήλωσε ότι κανένας από τους τραυματισμούς δεν δείχνει απειλητικός, καθώς οι τραυματίες «δεν χτυπήθηκαν άμεσα από το αυτοκίνητο, αλλά από τα συντρίμμια που άφησε πίσω του».

Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν έχει συλληφθεί, καθώς δεν βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών, ενώ θα διεξαχθεί έρευνα για το αν υπήρξε κάποιο μηχανικό πρόβλημα με το Toyota Avalon.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ