Βασιλιάς Κάρολος: Η ξεκαρδιστική στιγμή που μία γυναίκα του χαρίζει ένα στυλό «για κάθε ενδεχόμενο»


Μία γυναίκα στο Κάρντιφ χάρισε στον βασιλιά Κάρολο ένα στυλό «για παν ενδεχόμενο» αφού οι πρώτες μέρες της βασιλείας του στιγματίστηκαν από μία σειρά επεισοδίων με…ελαττωματικά στυλό και επεισόδια οργής.

Ο βασιλιάς Κάρολος δέχθηκε ένα στυλό «για κάθε περίπτωση» από το συγκεντρωμένο πλήθος στον περίπατό του στο Κάρντιφ χθες, μετά τα πολυσυζητημένα στιγμιότυπα των τελευταίων ημερών. Ο μονάρχης εξοργίστηκε πρόσφατα απο μία σειρά με ατυχίες που είχε κατά την επίσκεψή του στη Βόρεια Ιρλανδία νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Το κοινό αντιλήφθηκε ξεκάθαρα την απογοήτευσή του αφού άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο κλιπ του μονάρχη που τον έδειχναν εμφανώς αναστατωμένο από τη δοκιμασία…με το στυλό. Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε δείχνει μια γυναίκα από το πλήθος να δίνει το στυλό στον Βασιλιά ενώ του χαμογελά.

Το γύρω πλήθος άρχισε τότε να χειροκροτεί και να γελάει με το δώρο. Τότε ο βασιλιάς Κάρολος παίρνει το στυλό με χάρη, το περιεργάζεται και αρχίζει με τη σειρά του να γελάει, διασκεδάζοντας με τη χειρονομία.

Ο βασιλιάς και η βασιλική σύζυγος επισκέφθηκαν χθες την Ουαλία στην πρώτη τους επίσκεψη μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Το βασιλικό ζεύγος πήγε στον καθεδρικό ναό του Llandaff για να παρακολουθήσει μια λειτουργία για την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ, τη μακροβιότερη μονάρχη της Βρετανίας.

Ωστόσο, ο Βασιλιάς ήρθε προετοιμασμένος με το δικό του στυλό και κινηματογραφήθηκε να υπογράφει ήρεμα το χαρτί στον καθεδρικό ναό πριν δώσει το στυλό του και το βιβλίο στη σύζυγό του. Η απόφασή του να κουβαλήσει το δικό του στυλό έρχεται λίγες μέρες αφότου μερικές σταγόνες μελανιού χάλασαν το κλίμα στο Κάστρο Hillsborough του Μπέλφαστ, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ο Κάρολος φάνηκε ταραγμένος από το μελάνι που έσταζε καθώς προσπαθούσε να υπογράψει ένα βιβλίο προς το τέλος της επίσκεψής του. Παραπονέθηκε για το στυλό που χρησιμοποιούσε για να υπογράψει το όνομά του, λέγοντας δημόσια ότι «δεν αντέχει αυτό το αναθεματισμένο πράγμα» καθώς φαινόταν να τρίβει με μανία το μελάνι από τα δάχτυλά του.

Η Καμίλα αργότερα είπε οτι αφήνει μελάνι και ζήτησε αντικατάσταση, καθώς ο Βασιλιάς γύρισε βιαστικά και έφυγε από το δωμάτιο πλαισιωμένος από βοηθούς. Το ελαττωματικό στυλό απομακρύνθηκε γρήγορα και αντικαταστάθηκε από τους ταραγμένους αυλικούς, προτού η Καμίλα καθίσει για να υπογράψει η ίδια το βιβλίο μέσα στην ιστορική κατοικία.

Το κλιπ στο Κάστρο Χίλσμπορο ξεκινά με τον Κάρολο να ρωτά ποια είναι η μερομηνία, καθώς ετοιμάζεται να υπογράψει ένα βιβλίο επισκεπτών μπροστά στις κάμερες. Εκτονώνοντας την απογοήτευσή του καθώς το στυλό αρχίζει να δυσλειτουργεί, ο νέος Βασιλιάς αναφωνεί: «Θεέ μου το μισώ αυτό το [στυλό]» καθώς το παραδίδει στην Καμίλα . Και προσθέτει «Δεν το αντέχω αυτό το πράγμα…».

Το περιστατικό σημειώθηκε επίσης μέρες μετά από ένα άλλο ατύχημα με το στυλό, όταν οι θεατές της ιστορικής ανόδου του Καρόλου στο θρόνο διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι έκανε με μανία χειρονομία σε έναν από τους βοηθούς του να αφαιρέσει ένα δοχείο με μελάνι. Καθώς πήγε να υπογράψει την ιστορική Διακήρυξη, ο Βασιλιάς έκανε νόημα σε έναν βοηθό του να μετακινήσει ένα κουτί στυλό από το γραφείο του, το οποίο οι θεατές περιέγραψαν ως «πολύ μικρό» για το τεράστιο έγγραφο και τα χαρτικά.

Παρά τη βαρύτητα της στιγμής, οι θεατές δεν μπορούσαν παρά να βρουν. διασκεδαστική τη φαινομενική δυσκολία που είχε ο Βασιλιάς με το στυλό. Ο Κάρολος ζήτησε από έναν βοηθό να βγάλει το κουτί από το τραπέζι για να υπογράψει το δεύτερο μέρος του μεγάλου εγγράφου. Το σετ στυλό που χρησιμοποίησε για να υπογράψει το σημαντικό έγγραφο ήταν δώρο από τους γιους του πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ. Μερικοί θεατές αστειεύτηκαν ότι ο νέος βασιλιάς «έκλεψε» το στυλό αφού τον εντόπισαν να το βάζει στην τσέπη του, πριν το βγάλει ξανά.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ