Μαίρη Χρονοπούλου για Μάρθα Καραγιάννη: «Έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε»


Η Μαίρη Χρονοπούλου, ενημερώθηκε για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη σε μια  περίοδο μέσα στην οποία έφυγαν από τη ζωή πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός κόσμος από τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη. Η σταρ του ελληνικού κινηματογράφου έφυγε το πρωί της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο με τον στενό φίλο της Δημήτρη Σούρα.

Από την στιγμή που έγινε γνωστή η δυσάρεστη αυτή είδηση, πολλοί συνάδελφοί της έχουν εκφράσει τη θλίψη τους και με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την αποχαιρετούν.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η Μαίρη Χρονοπούλου. Η ηθοποιός έκανε μια συγκινητική δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία και μοιράστηκε με τους followers της κάποιες σκέψεις της.

«Μαρθούλα, γλυκό μου κορίτσι, να είναι το ταξίδι σου ήρεμο. Έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε…», ανέφερε αρχικά και μιλώντας στον Γιάννη Αρμουτίδη εξομολογήθηκε:

«Δεν ήταν κολλητή μου, αλλά είχαμε αδελφικές σχέσεις. Ήταν από τις ελαχιστότατες συναδέλφους που με επισκεπτόταν στο νοσοκομείο, τόσα χρόνια που ήμουν άρρωστη. Αυτή και η Μπεάτα Ασημακοπούλου. Δεν ήταν καμία τους κολλητή μου. Με την Μπεάτα μάλιστα είχαμε να συναντηθούμε 40 χρόνια! Μετά από τρεις μήνες έφυγε από καρκίνο! Είμαι κουρέλι. Τόσοι θάνατοι, σε δυο ημέρες μέσα. Αισθάνομαι ότι ακολουθώ… Και όλοι σχεδόν μικρότεροι μου.

Αυτό το διήμερο ήταν ένα Άουσβιτς καλλιτεχνικό. Τέτοιο μαζικό θανατικό, είναι απλά απίστευτο. Ψάχνοντας γύρω μου σκηνοθέτες, ηθοποιούς, χορογράφους, βλέπω μια απέραντη ερημιά. Ένα καθολικό, καλλιτεχνικό μακελειό. Απλά, δεν το αντέχω. Δεν αντιμετωπίζεται εύκολα αυτή η «σφαγή».

Με την Μάρθα παίξαμε, μαζί, μόνο στα μιούζικαλ. Την θυμάμαι συνεχώς μέσα σε μια δίαιτα, για να βάζει μπικινάκια (όλοι της ζητούσαν να εμφανίζεται με μαγιό) και βλαστημούσε την ώρα και την στιγμή. Πρόσεχε πολύ την σιλουέτα της…

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ποδοσφαιρική περιγραφή που έκανε, για τον αγαπημένο της Κώστα Βουτσά στον ρόλο του ποδοσφαιριστή Μασούρου, στην ταινία “Μια κυρία στα μπουζούκια”. Ήταν ανυπέρβλητη εκεί!».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ