Θεσσαλονίκη: Συντετριμμένοι οι φίλοι του 16χρονου ποδηλάτη – «Καθόταν μαζί μας και τώρα χαροπαλεύει»


Ο 16χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, ενώ η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη.

Συντετριμμένοι είναι, πέρα από την οικογένεια, και οι φίλοι του 16χρονου ποδηλάτη που παρασύρθηκε από όχημα της ΕΛ.ΑΣ, στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday, το 16χρονο παιδί παρασύρθηκε επί της οδού 28ης Οκτωβρίου με Δενδροποτάμου το μεσημέρι της Πέμπτης στις 15.00, ενώ βρίσκεται ακόμη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη, φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ μάλιστα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, καθώς φέρεται να χτύπησε με σφοδρότητα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Οι φίλοι του μιλούν στο ThessToday για το τραγικό συμβάν. «Σκεφτόμουν πως ενώ εχθές καθόταν μαζί μας στο παγκάκι σήμερα είναι στο νοσοκομείο και χαροπαλεύει κυριολεκτικά για την ζωή του». Με αυτά τα λόγια η Άννα Π, συμμαθήτρια του άτυχου νεαρού επισημαίνει ότι η είδηση του ατυχήματος μούδιασε το 2ο ΓΕΛ Σταυρούπολης, υπογραμμίζοντας την αγωνία που επικρατούσε.

«Για το ατύχημα μάθαμε από τους καθηγητές μας, αλλα και από άρθρα που δημοσιεύτηκαν τη μέρα που έγινε το ατύχημα -δεν ξέραμε όμως ότι αφορούσε τον Μ.- και επικρατούσε μια αγωνία για την κατάσταση του όλη την μερα».

Όπως σημειώνει η ίδια, οι συμμαθητές του ενημερώθηκαν ότι το τμήμα του 16χρονου ανέστειλε τα μαθήματα. «Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ, έκλαιγαν όλοι. Οι καθηγητές προφανώς και ηταν συντετριμμένοι και μερικοί ανεφεραν πως ακόμα και αν δεν τον είχαν ως μαθητή τους, ήξεραν πως ήταν καλό και αγνό παιδί», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ